luni, 28 ianuarie 2013

Soc - Mitea e fotbalist ...

liga I


  Sau cel puţin el aşa afirmă. După ani de chin şi doar 100 de minute jucate ca fotbalist profesionist în ultimii 4 ani, intitulatul Nicolae Mitea se pare că este mai nou legitimat la Rapid.
  Nu, nu la Rapid Bucureşti, cea aflată acum în insolvenţă şi de care au fugit majoritatea jucătorilor, ci la Rapid Ghidighici.






Soc - Mitea e fotbalist ...


Cum păcălesc unii jucători fotbalul ...



   Am avut ceva dificultăţi în a găsi echipa pentru ca pe clasamentele care le urmăresc eu nu apărea numele acestei echipe, aşa că am căutat puţin ca să aflu că de fapt echipa a fuzionat în urmă cu ceva timp şi are altă denumire acum :
Rapid Ghidighici a fost un club de fotbal din Ghidighici, Republica Moldova, care a evoluat în Divizia "A". În sezonul 2004-2005, echipa a ocupat locul 4 și nu s-a promovat în Divizia Natională. Dar in sezonul 2006-2007 echipa s-a promovat in Divizia Natională si a activat acolo ceva mai putin de jumatate de an.
In sezonul 2007-2008 clubul Rapid Ghidighici a fuzionat cu CSCA Chișinău formand clubul CSCA Rapid Chișinău.
   În altă ordine de idei, ori Mitea a ajuns să fie dispus să joace oriunde doar ca să joace, ceea ce nu ar fi chiar aşa rău, pentru că deja a păcălit prea mult sportul în ultimii ani şi ar cam fi cazul să recupereze, ori a ajuns la un nivel atât de jos încât lansează zvonuri cu aşa zise transferuri în speranţa că o să fie şi el bagat în seamă.
   Eu unul nu am găsit declaraţii oficiale ale clubului din Moldova şi nici pe site-ul clubului nu apare nimic de Mitea, aşa că rămâne de văzut dacă "Niki" se retrage, sau, mai încearcă să păcălească sportul şi apare ca fotbalist doar prin emisiuni pe la Măruţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu