joi, 16 august 2012

Pentru gameri si studenti...

Am denumit acest articol pentru gameri si studenti dar cred ca era mai indicat sa specific pentru "gamerii studenti" cum sunt si eu de altfel pentru ca am selectat o configuratie care sa multumeasca ambele ocupatii ale mele de student si de gamer.
Pentru aceastea am ales Altex. De ce Altex ?
Pentru ca am garantia ca nu pot aparea probleme daca vreau sa cumpar ceva de pe site-ul altex.ro, fapt ce constituie un avantaj deoarece inspira incredere.
De asemenea la Altex mai exista si serviciul de garantare a pretului 2 x diferenta (dacă gasesti în altă parte un produs mai ieftin, primesti dublul diferentei sub forma de voucher valoric).

Ca si student in primul rand si gamer in al doilea am nevoie de un laptop, din pacate nu detin unul in acest moment, dar speranta moare ultima...
Am gasit la Altex un laptop care sa satisfaca atat cerintele de student la facultate de IT gen :
Tip procesor: Intel Core i3
Memorie RAM standard (GB): 4
Capacitate HDD (GB): 500
Procesor grafic: NVIDIA GeForce GT 525M
Aceste aspect fiind necesare pentru rularea de programe ce necesita multe resurse si stocarea de date pentru ca am multe programe, cursuri, etc..
Iar ca si gamer are in primul rand placa video dedicata care este necesara si un ecran de 17.3" pentru a vedea suficient de bine detaliile fara a fi  nevoit sa stai lipit de laptop.
Acesta este mai exact Laptop-ul FUJITSU LIFEBOOK NH751MRTA5EE pe care il au la vanzare cei de la Altex.

Aveti si livrare gratuita in maxim 48 de ore oriunde in tara asa ca daca nu aveti timp sa ajungeti in magazin va recomand site-ul altex.ro pentru ca va puteti achizitiona cele dorite in siguranta si cu certitudinea ca ajunge produsul la voi.
Acum daca ai luat laptop si esti gamer sti ca ai nevoie si de mouse, tastatura si casti.
Va propun 2 variante, una indicata daca va lasa buzunarul si una standard pentru orice buzunar care si-a permis mai intai achizitionarea laptop-ului.
Prima varianta este compusa din : mouse ROCCAT KONE, tastatura ROCCAT ARVO si casti IT LOGITECH G35, acestea sunt produse recomandate daca aveti posibilitati financiare bune, produsele fiind foarte bune si indicate pentru gameri, iar Altex va ofera tot setul.



O varianta mult mai ieftina dar cu produse care merg la "tavaleala", pentru ca este clar ca in special mouse-ul si tastatura la un gamer suporta multe, ar fi : mouse TRUST TU15348, tastatura CHICONY KB-0325 si casti IT ACME CD850MV.



Sper sa va placa cele alese de mine si sa va dau o idee buna pentru viitoare cumparaturi, cumparaturi pentru care va recomand inca o data Altex.ro .

Multumiri celor de la Altex.ro si Blogal Initiative pentru aceasta campanie.

2 comentarii:

  1. Τhаnkѕ fоr one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you could be a great author. I will make certain to bookmark your blog and may come back someday. I want to encourage you to continue your great job, have a nice day!
    Look at my site : Placi Video Asus

    RăspundețiȘtergere
  2. Ι absolutely lοve youг websіte.
    . Excеllent colorѕ & thеme. Did you builԁ thіs amazing site уοursеlf?
    Pleаse гeply baсk as Ι'm planning to create my very own site and would love to find out where you got this from or what the theme is named. Kudos!
    Here is my web page cameredigitale.ro

    RăspundețiȘtergere