luni, 20 august 2012

Gadgeturi de tip : "In pas cu moda..."

Sunt gadgeturi fara de care poti sa treci linistit peste viata de zi cu zi dar parca totusi nu are acelasi farmec.
Gadgeturi care iti confera o anumita libertate si te ajuta sa treci peste bariera spatiu-timp.
Gadgeturi fara de care nu esti la moda sau fara de care te poti simti in plus intr-un loc.
Dar in acelasi timp gadgeturi care iti fac viata mai frumoasa.
Toate acestea iti sunt oferite chiar de Altex.

Azi va prezint cateva gadgeturi pe care pot spune ca mi le doresc, desi nu la fel de mult ca cele din primul articol de genul acesta.
Aceste produse va recomand sa le cumparati de la altex deoarece eu nu am avut pana acum probleme cu produse achizitionate de la ei si au un sistem de achizitii online si distribuire a produselor foarte bine pus la punct.
Astfel va recomand sa intrati pe Altex.ro pentru orice aveti nevoie.
Revenind la articolul nostru o sa incep cu produsul meu preferat care este "la moda", mai exact tabletele.
Prima data va prezint o tableta care pur si simplu m-a cucerit, dar care nu este accesibila oricui din punct de vedere material, insa cine isi permite ii recomand acest produs de la altex pentru ca e foarte tare .
Mai exact este vorba despre Tableta ASUS Eee Slate B121-1A006F care are o configuratie impresionanta.

Rezolutie (pixeli) 1280 x 800
Dimensiune ecran (inch) 12.1
Tip procesor Intel Core i5

Tip DDR3
Capacitate (MB) 4096


Asta doar ca sa va fac curiosi, restul le aflati daca dati click pe numele produsului mai sus de pe site-ul celor de la altex unde nu există niciun risc de achizitie, pentru că există serviciul de garantare a pretului 2 x diferenta (dacă găsesti în altă parte un produs mai ieftin, primesti dublul diferentei sub forma de voucher valoric).
In acelasi timp va prezint si o tableta ceva mai accesibila.
Este vorba de Tableta SAMSUNG P5100 , cu un ecran de 10.1" si procesor dual core.
O tableta destul de interesanta la care cei de la altex va ofera o reducere de 200RON daca in momentul achizitionarii incheiati si un contract de internet mobil cu ei, de care oricum aveati nevoie in cele din urma.


Al doilea tip de gadget "la moda" ar fi Ipod-ul, un gadget de care nu ai neaparata nevoie, dar care iti poate imbunatatii mult viata.
Datorita marimii este mult mai usor de purtat dupa voi decat alte gadgeturi insa este foarte util mai ales in cazul calatoriilor mai lungi cu trenul de exemplu, atunci cand faceti jogging sau pentru cei care se concentreaza mai bine la ceva daca asculta muzica in acelasi timp.
Astfel eu am ales drept exemplu preferatul meu din aceasta gama care este prezent pe site-ul celor de la altex, mai exact iPod Touch APPLE md057hc/a , imi place mult la acest produs aspectul, bateria care nu te lasa cand iti este lumea mai draga si camera foto/video.


Ultimul gadget de pe lista este e-Book reader.
Un gadget recomandat celor care doresc sa citeasca oricand, oriunde si orice.
Este foarte util dupa parerea mea, mai ales pentru studenti ca sa care mai usor fituicile :)) .
Pentru pasionati recomand e-Book reader NOBEL Nook , acesta are o capacitate de stocare de 8Gb, citeste toate foarmate importante pentru video, audio, text si imagini, conectivitate WI-FI si o autonomie a bateriei de 8 ore.

Pentru cei la care nu este la fel de generos buzunarul recomand e-Book reader PRESTIGIO PER3172B , un e-book reader destul de fain, cu un design interesant si cu un raport calitate/pret bun oferit de cei de la Altex.



Cam atat pentru azi in domeniul gadgeturilor...
Sper ca v-am ajutat in privinta unor decizii pentru achizitionarea acestor produse.
Have Fun...

2 comentarii:

  1. ai putea să ne explici câte ceva şi despre telefoane sau televizoare, că uite, s-a creat cerere o dată cu moartea electrocasnicelor mai vechi ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incep sa fac mai multe review-uri despre tot felul de produse.

      Ștergere