joi, 23 august 2012

Bilete la concert - Red Hot Chili Peppers

Dupa cum pasionatii genul probabil stiu deja, RHCP vine in Romania pentru a sustine un concert pe 31 august.
Concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”,si se va desfasura pe National Arena.
Imbinand rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers si-a creat un stil unic ce i-a adus  statutul de trupa cult a muzicii rock.

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”,„Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hit-urile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live, in premiera, la Bucuresti.
Dar lasam detaliile de genul pentru prietenul google sau mai ales pentru wikipedia si trecem la lucruri mai importante.
Pentru cei care nu au reusit sa isi achizitioneze bilete la concert din diverse motive si totusi isi doresc sa participe pot incerca sa castige bilete in numeroasele campanii realizate de blogeri .
Tot ce trebuie sa face voi e sa dati share sau sa puneti niste tag-uri folosindu-va de Facebook sau twiter, fapt ce este foarte simplu, iar apoi va bazati pe zeul/zeita norocului .
Mai multe detalii gasiti pe blogurile organizatoare, dintre care eu o sa va dau 4 exemple pe care le cunosc si care sper sa va ajute si sa va indrum catre castigarea biletelor de concert pentru voi si prietenii vostri.
Cei 4 blogeri pe care ii recomand sunt :
1. Chinezu.eu
2. Manafu.ro
3. Cabral.ro
4. Piticu.ro

Sper ca va este de ajutor si mult succes tuturor participantilor.
Have Fun...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu