luni, 24 decembrie 2012

Miki Love - Shake ...

miki
In ultimul timp m-am axat mai mult pe muzica rock asa ca ramasesem putin in urma cu ce se mai intampla si cu ce se mai canta prin cluburile noastre. Am descoperit ca ascultasem prin cluburi mai multe melodii marca Miki Love dar nu bagasem de seama acest aspect asa ca m-am interesat sa aflu si eu mai multe despre aceasta.





Miki Love - Shake ...

Noul single al Dj-itei din Romania ...




Mai exact Miki Love este una dintre cele mai cunoscute DJ-ite din Romania, ea a mixat in peste 200 de cluburi din România şi din afara ţării, cu un succes imens.
A mixat pana acum alaturi de artişti internaţionali precum September şi ATB. In noiembrie 2009, si-a lansat la Pro FM primul ei single, numit Black Pussy (Black Cat), care a fost un mare succes în cluburile din Romania, dar şi în cluburile din Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie şi Franţa.
Al doilea ei single, “I wanna be a Dj” a fost lansat la începutul lunii decembrie 2010 iar azi avem parte de cel de al treilea "Shake", o piesa auzita prima data la ProFM Party Mix cu Virgil Batista si LLP, destinata de asemenea party-urile care are toate sansele sa incinga cluburile.
Un alt amanunt interesant este fapta ca Miki este vedeta editiei din decembrie a revistei Playboy.
Va invit sa ascultati melodia si astept pareri sau alte recomandari...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu