luni, 24 decembrie 2012

Safe Greetings de la Bitdefender ...

Bitdefender
Bitdefender Antivirus vrea sa-i rasplateasca pe bloggerii care au scris in 2012 articole despre securitate, asa ca le ofera acestora posibilitatea de a crea "felicitari" virtuale in care sa isi puna cele mai bune 3 articole in domeniu si sa le transmita mai departe prietenilor pentru ca acestia sa fie mai informati cu ocazia sarbatorilor.
Pe langa aceasta primii 15 bloggeri care isi creează un safe greeting cu unul, două sau trei articole de securitate si scriu un articol în care le prezintă felicitarea cititorilor castiga garantat o licenta mixta Bitdefender Sphere, care iti protejează si calculatorul si smartphone-ul.




Safe Greetings de la Bitdefender ...

Pentru sarbatori mai sigure ...


Totul este simplu - Trebuie doar sa intri in aplicatia de pe Facebook si sa urmezi pasii de acolo.
Concursul este valabil pentru toata lumea, atat simpli cititori cat si bloggeri.
In cele din urma ajungi sa creezi o felicitare de acest gen, pe care o trimiti mai departe prietenilor tai.
Bloggerii care participa pot castiga, prin tragere la sorti, o Tableta Samsung Galaxy Note N8000 10.1″, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.0, Deep Gray sau unul dintre cele 10 stick-uri de memorie Bitdefender de 16GB, asta pe langa cele 15 licente Bitdefender Sphere acordate primilor 15 bloggeri inscrisi.
Cititorii pot castiga, prin tragere la sorti, 10 licente Bitdefender Internet security 2013 si 5 licente de Bitdefender Mobile security, toate valabile 1 an.
Astfel va invit pe toti sa va creati un Safe greeting si sa le trimiteti mai departe prietenilor vostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu