marți, 25 septembrie 2012

S-a ales prafu' ....

Da, consider ca s-a ales praful de "Happy Hour". Pur si simplu nu inteleg cum a ajuns de la o emisiune cu invitati care totusi erau destul de seriosi si unii erau chiar interesanti, acum aduci numai necunoscuti cu tot felul de gesturi si cazuri bizare.

Eu am crezut ca este o gluma cand am citit titlul Mariana Moculescu A facut dus in direct la "Happy Hour" , ma gandeam ca poate a simulat ceva acolo sau au adus doar vorba de asta, insa cand ma uit era pe bune chestia.
Cum sa ajungi la un nivel atat de jos incat sa te dezbraci si sa faci dus in direct la televiziune de parca nu ai mai vazut apa decat cand ploua?
Pacat, credeam ca asta o sa fie o emisiune care o sa mentina un nivel normal de civilizatie, dar, din pacate se pare ca si Maruta primeste ordine de sus sa faca emisiuni cat mai scandaloase pentru rating, se vedea clar in clip cum el incerca pe cat posibil sa nu aiba contact vizual cu respectiva si ca era vizibil jenat de ceea ce se intampla in platou si vroia sa scape cat mai repede de acolo, senzatie pe care o da mai mereu la emisiuni in ultimul timp.

3 comentarii: