joi, 19 iulie 2012

R.I.P. Sage Stallone

Stiu ca este cam intarziat acest articol dar totusi hai sa mergem pe principiul, mai bine mai tarziu decat deloc.
Am tot asteptat sperand ca or sa apara detalii noi in cazul decesului fiului unuia dintre cei mai mari actori inca in activitate, Sylvester Stallone. Multi dintre noi am crescut cu seria Rocky in care a aparut chiar si Sage, in Rocky V.
Din tot ceea ce am citit in ultimele zile se pare ca nimeni nu stie si nu intelege motivul pentru care Sage a avut acest sfarsit tragic.
In camera sa au gasit ambalaj de la diverse medicamente dar totusi se pare ca nu a fost vorba de o sinucidere ci despre un accident .


Din pacate asa ajung sa sfarseasca tinere talente. Sage era de asemenea actor ca tatal sau. Este adevarat ca nu era la fel de celebru si ca statea in umbra tatalui sau dar nu era de neglijat .
Din pacate acesta si-a gasit sfarsitul la varsta de 36 de ani, varsta la care doar ce putea sa inceapa sa iasa din umbra lui Sylvester.
Sylvester Stallone se pare ca a fost foarte afectat de vestea decesului lui Sage (fapt ce este normal) asa ca urmeaza sa vedem cum afecteaza acest incident proiectele pe care le avea "Rocky" in program.
R.I.P. Sage Stallone .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu