joi, 19 iulie 2012

Animale vs. animalele de oameni...

Pentru ca tot am inceput azi cu materiale despre cruzimea fata de animale sa va prezint inca un caz in care animalele pot demonstra ca in ciuda studiilor care spun ca ele nu pot sa aiba sentimente ca si oamenii totusi prezinta sentimente mult mai profunde decat pot multi dintre oameni.
Stiu ca se gasesc si hateri care sa zica ca ei au mai vazut asa ceva si ca li se pare normal, dar totusi nimeni nu sta sa se gandeasca la ce se intampla de fapt cu rasa umana si cum ducem noi usor spre disparitie multe specii care daca ar avea ca si noi acces la o comunicare mai avansata ar fi peste noi ca specii.


Revenind acum, nu stiu daca vinovati pentru acest caz chiar au fost oamenii desi nu pot sa exclud asta pentru ca noi stim sa ne ocupam doar cu distrugere.
In fine, cazul este situat undeva in sudul provinciei Guangxi din China. Calatorii unui vas ce trecea prin acea zona au reusit prin pozele care le-au facut sa imortalizeze inca o data superioritatea animalelor fata de "animalele de oameni".
Un delfin incerca sa isi care puiul mort inapoi in larg, la ei "acasa". Se pare ca acesta facea eforturi destul de mari numai pentru a duce puiul inapoi, de fiecare data cand acesta ii aluneca, se scufunda repede dupa el si il aducea inapoi la suprafata.
In acelasi timp in care acest delfin facea acest gest extraordinar, in intreaga lume, cel putin 10 mame isi omoara copilul cu sange rece.
Avortul este calea legala prin care realizeaza acest fapt cumplit insa sunt destul cazuri in care, pentru a evita explicatii despre conceperea copilului in cauza acestea isi ucid copii prin metode care ne situeaza cu mult sub restul animalelor.
Au fost multe cazuri televizate, sau despre care se scria prin ziare sau online in care mamele isi aruncau copii dupa nastere la gunoi, sau ii strangulau, ii dateau la caini si multe alte fapte de o cruzime iesita din comun.
Ne meritam titulatura de "animale printre vietuitoare" pentru ca asta suntem .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu