miercuri, 9 mai 2012

Huligani?

Se pare ca totusi nu am scapat de ceea ce ne era cel mai frica si cineva a avut grija sa strice ceea ce putea insemna afirmarea Romaniei macar ca si organizatoare de evenimente importante in fotbalul international daca nu ca si participanta . Totusi termenul de huligan mi se pare putin cam exagerat . As folosi acest termen numai daca cei care au facut asta au facut-o pentru ca au fost pusi si ca li sa promis ca nu or sa aiba nicio problema dupa aceste evenimente , insa daca acestia au facut-o din "dragoste"
pentru echipa de suflet atunci nu ii poti numi pe acesti oameni huligani ci niste suporteri adevarati care ar face orice pentru echipa lor chiar daca asta inseamna amenzi foarte mari si chiar riscul unui dosar penal si puscarie . Sper totusi ca nu se va ajunge la mai mult de o amenda si acestia or sa inteleaga ca totusi nu ar trebui sa strice sarbatoarea altor suporteri care au calatorit distante destul de mari ca sa isi sustina echipa ... Intradevar s-a transmis un mesaj care este destul de clar si de important si sunt chiar foarte de acord cu ei . Desi sunt stelist consider ca un oras ca si Craiova si suporterii olteni merita ca echipa sa revina cat mai curand mai ales ca aceasta echipa era una dintre putinele care foloseau foarte multi jucatori numai din pepiniera proprie si au produs foarte multi jucatori importanti care au ajuns ori la echipele mari din capitala ori chiar in strainatate si au ajuns oameni de baza pentru nationala .
Pentru cei care nu cunosc subiectul destul de bine , doi suporteri ai echipei Universitatea Craiova au intrat cu tricouri inscriptionate cu "Justice for Craiova" pe teren . Acestia totusi nu au creat prea mari probleme , doar au dat ceva emotii spectatorilor si organizatorilor .
Sa speram ca totusi sacrificiul lor nu a fost in van si ca s-a inteles mesajul pe care acestia au vrut sa il transmita .
In timp ce redactam articolul meciul s-a si terminat  cu scorul final de 3-0 pentru Atletico Madrid si astfel pot spune ca pronosticul meu a iesit doar pe jumatate , am spus ca se marcheaza minim 3 goluri insa eu ma asteptam ca ambele echipe sa marcheze . Oricum meciul si spectacolul de deschidere au fost foarte frumoase . Meciul a avut un ritm foarte bun , ambele echipe au jucat un fotbal frumos si ambele ar fi meritat cupa insa poate exista numai o singura castigatoare . Felicitari Atletico Madrid dar si celor de la Bilbao pentru ca merita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu