miercuri, 9 mai 2012

Pentru pariori

In ziua de azi toata lumea poate sa parieze de oriunde si oricand .
Este foarte bine cunoscut faptul ca mafia pariurilor isi face aparitia in toate sporturile si in toate zonele lumii care sunt pe "harta" pariurilor .
Nu pot spune ca sunt un parior profsionist dar joc si eu destul de des asa ca ceea ce ofer acum sunt niste sfaturi personale si numai din cunostintele mele insa in general este de efect si se aplica incepatorilor care pierd bani deoarece pun bilete urmarind numai cotele .
Dupa parerea mea singurele cote care merita bagate in seama sunt cotele echipei vizitatoare (adica rezultatul 2 in pariuri) .
O mica observatie care
imi acopera aceasta afirmatie . In cazul in care cota echipei oaspete este apropriat de echipa gazda dar totusi este mai mare inseamna ca cele doua echipe sunt apropriate ca valoare si in clasament dar echipa gazda are un mic avantaj care consta in terenul propriu si eventual lupta pentru un obiectiv .
In aceste cazuri recomand cea mai sigura varianta de pariere si acea este cea de PsFx (la pauza sau la final rezultatul va fi unul de egalitate ) in cazul campionatelor unde se marcheaza foarte mult un  alt rezultat recomandat este rezultatul GG (ambele echipe inscriu minim un gol ) .
In cazul in care echipa oaspete este cea care are avantajul cotei inseamna ca echipa oaspete este superioara in clasament sau joaca este in lupta pentru un obiectiv important gen evitarea retrogradarii , calificare intr-o faza superioara a unei cupe , promovare , titlu sau accederea intr-o cupa europeana . In acest caz recomand in functie de cat de mica este cota urmatoarele rezultate : 2 solist pentru cote <1.60 , W2 sau X2 in cazul cotelor intre 1.60-2.00 , si DG2 in cazul cotelor >2.00 .
In cazul in care sunteti un parior caruia buzunarul ii permite sa puna pe un bilet peste suma de 10 lei atunci recomand un numar de maxim 5 meciuri , preferabil din campionate cat mai necunoscute pentru ca acelea ofera mai putine surprize deoarece nu sunt chiar atat de afectate de mafia pariurilor .
Pentru cei carora buzunarul nu le permite astfel de pariuri atunci propun un numar intre 10-15 meciuri cu minim 75% dintre meciuri luate pe ideea de gol marcat , adica DG2 sau DG1 si in rest rezultate de x2 sau w2 numai cu cote cuprinse intre 1.20-1.35 .
Este adevarat ca ceea ce am prezentat eu aici ofera castiguri modeste in general (eu personal fac bilete cu miza de 2 lei si castiguri cuprinse intre 50 si 500 de lei)  dar daca aveti si putin noroc si inspiratie de moment castiguri sunt sigure .
Deci in principiu cele mai importante aspecte sunt :
1. pozitia in clasament (preferabil o diferenta de minim 5 locuri)
2. forma echipelor
3. in caz ca pariati pe goluri va uitati gen la ultimele  10 meciuri , se merita sa pariati numai pe o echipa care a marcat in minim 7 din ultimele 10 meciuri jucate .
4. ce obiectiv urmaresc cele doua echipe
Sper ca am ajutat si daca cineva citeste si are si beneficii de pe urma  celor relatate de mine  un share si un comment este tot ce cer  in schimb .
Va multumesc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu