sâmbătă, 5 mai 2012

Filme


   Constat ca anul 2012 desi este anuntat ca un an "terifiant" ... ca doar vine sfarsitul lumii , totusi contine o lista impresionanta de filme care se anunta a fi de calitate . Actiune , comedii , drame si tot ce vreti in doar cateva luni .
   Bineinteles ca in Romania dureaza ceva mai mult ca suntem putin cam in urma fata de restul lumii dar totusi ar trebui sa ajunga si la noi aceste filme .
   Eu va prezint o lista cu cateva

dintre preferatele mele , Enjoy .


1. A Thousand Words
Un tânăr află cu stupoare că mai are de rostit doar 1000 de cuvinte înainte de a muri. După aflarea adevărului privind un contract cu un guru spiritual, agentul literar Jack McCall găseşte un copac Bodhi pe proprietatea sa. Acest aspect conţine o lecţie valoroasă privind consecinţele fiecarui cuvânt spus.
2. Safe
După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia şi o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezeşti şi poliţiştii corupţi.
3. Ted
Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.
4.  Men in Black III
Actiunea celei de-a treia parti a francizei "Man In Black" are loc in anul 1969, dupa ce agentul J  (Will Smith) calatoreste in timp si-l intalneste pe tanarul agent K, interpretat de Josh Brolin. Misiunea lor? Ca de obicei, salvarea intregii lumi!
5. The Amazing Spider-Man
Cu un nou interpret (britanicul Andrew Garfield), aventurile popularului supererou o iau de la început: îl vom vedea pe Peter din nou la liceu, chinuindu-se să-şi stăpănească super-puterile şi să-i ţină piept periculosului său oponent, Şopârla.
6. The Avengers
Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Au să reuşească împreună să salveze lumea?
7. The Expendables 2
Un fel de Avengers dar fara super-puteri ;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu