luni, 7 mai 2012

Guvernu Ponta

Dupa cum prea bine se stie Romania este tara tuturor posibilitatilor ... Astfel vedem cum in doar cateva luni Romania schimba guverne mai ceva decat Gigi Becali antrenori la Steaua.
Dupa guvernul  Ungureanu care parea sa fie cel care ar fi dus la bun sfarsit si mandatul "bunului " nostru presedinte Basescu  totusi au aparut certuri in paradis si guvernul a picat iar ... Si ce credeti , Base a facut inca o miscare surprinzatoare si premier a ajuns un contracandidat la presedentie , mai exact liderul PSD  Victor Ponta .
Acesta a reusit chiar acu putin timp sa isi instaleze si noul guvern .
Guvernul Ponta a trecut cu 284 de
voturi lucru care era de asteptat dupa siguranta care a fost aratata in ultimele zile . Mai exista insa vreo sansa pentru actuala generatie a Romaniei ?
Momentan nu cred pentru ca nu se arata nimeni dornic de a face ceva pentru popor , trebuie sa ii intelegem si pe ei ca doar este criza si nu au timp sa se preocupe momentan de soarta tarii cand au lucruri mai importante de facut precum revitalizarea conturilor din strainatate ale "baietilor mari"  de la conducere .
Se pare ca o sa ajungem cat de curand sa ne dorim ca prezicerile mayase sa se adevereasca si sa vina sfarsitul lumii . Oricum la noi ajunge mai greu pentru ca Romania este in urma celorlalti cu vreo 100 de ani . La noi inca se preda democratia , mai avem pana ajungem sa o si aplicam . Poate totusi o sa avem norocul si o sa scapam si noi cu bine ... Lucru care este cam greu de crezut . Speram ca poate totusi va veni in cele din urma la conducere o generatie care stie ce inseamna sa treci prin foc ca sa traiesti si sa ai mereu grija zilei de maine si sa doreasca sa faca ceva ca noua generatie sa traiasca o viata mai buna .
Speranta moare ultima dar pentru tara noastra e moarta si ingropata asa ca avem nevoie de cineva care poate sa invie acea speranta ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu