sâmbătă, 5 mai 2012

National Arena
   Pentru ca este un subiect de actualitate si de importanta nationala o sa incep sirul de subiecte de pe acest blog cu un articol din sport si mai exact cu Finala Europa League ce se va disputa pe 9 mai 2012 pe stadionul national din Bucuresti .
   Nu vreau sa va plictisesc cu statisticile pe care cei care sunteti microbisti le cunoasteti deja probabil mai bine decat mine asa ca despre parcursul echipelor as vrea sa specific ca Atletico Madrid a trecut de echipe precum Lazio Roma, Udinese si
Valencia pentru a ajunge in finala in timp ce Athletic Bilbao au trecut de echipe precum Manchester United , Schalke 04 si Sporting Lisabona .
   Speram sa fie un meci cu goluri cat mai multe si cat mai spectaculos deoarece ambele echipe detin jucatori familiarizati cu arta driblingului asa ca asteptam un meci de intensitate foarte buna .
   Totusi Athletic Bilbao parca nu mai arata aceeasi forma care a ajutat-o sa treaca de echipele enumerate mai sus  asa ca totusi ramane sa speram ca isi vor reveni si ca or sa dea totul pentru o finala de neuitat pe 9 mai , pe Arena Nationala din Bucuresti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu