miercuri, 3 aprilie 2013

Seara magica in Champions League

uefa champions leagueAzi a avut loc prima mansa a sferturilor de finala a competirie Uefa Champions League, si totodata cele doua mari capete de afis ale acestei runde : PSG-BARCELONA, respectiv Bayern-Juventus.










Seara magica in Champions League


Bayern defileaza in fata Juventus-ului, iar PSG-ul scoate un egal in fata Barcelonei

Varsta face diferenta in Uefa Champions League



 
gigi bufon
    Asa cum era de asteptat Bayern confirma forma buna pe care o are in campionat, avand un avans considerabil fata de principala urmaritoare,Dortmund,castigatoarea editiei anterioare a Bundesligii.
    Bayern a avut de asemenea o evolutie buna in acest sezon de Champions League, castigand lejer, dar cu acelasi numar de puncte, o grupa in care principala contracandidata a fost Valencia..
Bavarezii au inceput in forta acest meci, Alaba deschizand scorul in secunda 26, dupa o gafa a lui "Gigi"Bufon..
In minutul 65 Thomas Muller a dus scorul la 2-0 pentru gazde, scor ce avea sa se mentina pe tabela de marcaj pana la incheierea celor 90 de minute,cu autor la acest gol fiind goalkeeper-ul "Batranei Doamne"..
In cele din urma a fost un rezultat asteptat de toata lumea : Bayern a defilat si este cu un pas in semifinale..



   Meciul serii 

messi

    In celalalt meci disputat pe stadionul Parc de Princes din Paris a avut loc,probabil, cel mai astepat meci al sfeturilor de finala dar totodata si confruntarea dintre cei doi colosi; pe deoparte legenda care este Ibrahimovici, iar de partea cealalta extraterestrul Lionel Messi.
   Meciul a fost unul deosebit cele doua echipe expunandu-si arsenalul ofensiv inca din primele minute,  Psg-ul reusind sa loveasca bara dupa o actiune superba alui Pastore, incheiata cu un sut al lui Lavezzi..
Insa extraterestrii nu au ramas deloc impresionati, astfel Lionel Messi deschizand scorul in minutul 38 dupa o pasa de deniu a lui Dani Alves..
   In cea de a 2-a repriza, Barcelona a ramas fara cea mai importanta piesa a sa, Tito Vilanova inlocuindu-l pe Messi cu Fabregas dupa ce acesta a acuzat o accidentare.
   In minutul 80 cei de la PSG au marcat prin starul lor,Zlatan, dupa o grava greseala a asistentului acesta nesemnalizand un offside de aproximativ 2 m..
   In ultimul minut de joc(minutul 90) Barcelona a obtinut un penalty prin Alexis Sancez si transformat de Xavi..
   Insa meciul nu avea sa fie jucat deoarece Matuidi a reusit sa inscrie in minutul 94 , cu un sut deviat de apararea catalana..
   Cu acest rezultat PSG se indeparteaza de visul de a ajunge in semifinale,soarta calificarii jucandu-se in returul de pe Camp Nou..


Una peste alta a fost o seara nemaipomenita,din punct de vedere fotbalistic, avand parte de 2 jocuri deschise in care s-au marcat destul de multe goluri..
Asadar va doresc sa urmariti Champions League si sa va bucurati de fotbal..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu