joi, 4 aprilie 2013

Game of Thrones

Game_of_Thrones_Season_3
 

   Intre vechiul "Zid de Gheata" si "Focul" pentru totdeauna plecat odata cu Dragonii se desfasoara Lupta pentru Tronul de Fier - versiunea mult asteptata a ecranizarii seriei de romane fantastice cu titlul original "A Song of Ice and Fire" scrisa de celebrul scenarist si romancier George R. R. Martin...















Game of Thrones sezonul 3


   Ce ne asteapta in sezonul acesta?





  •    Pe data de 31 martie a fost difuzata premiera primului episod din sezonul 3 cu subtitlul "Valar Dohaeris" .
  •    Pentru fanii acestui serial , printre care ma regasesc si eu care au asteptat cu nerabdare aparitia sezonului 3 , as vrea sa va prezint si un mic trailer..




  •    Pentru cei care inca  nu au facut cunostinta cu acest serial , o sa va prezint un rezumat scurt despre povestea fascinanta  care se desfasoara : Actiunea principala se desfasoara in cele sapte regate din Westeros: Regatul Nordului,  Regatul Insulelor de Fier, Regatul Vaii și Cerului,  Regatul Rock, Regatul Regilor Furtunii, Regatul Reach, iar al saptelea regat a fost distrus , ca urmare a invaziilor vecinilor.
  •    Westeros este un continent destul de mare, unde anotimpurile pot dura si cativa ani..
  • Serialul urmareste trei fire narative principale, impartite in functie de geografie si de participanti.
  •    Primul fir narativ, desfasurat in Cele Sapte Regate, prezinta lupta pentru Tronul de Fier, care are loc dupa moartea Regelui Robert.
  •    Al doilea fir narativ se desfasoara la frontiera nordică a Westerosului. Aici, cu multe mii de ani in urma, a fost ridicat un urias zid de gheata pentru a apara Westerosul de amenintarea "Celorlalti", o rasa de creaturi mitice care traieste in nordul extrem.
  •    Al treilea fir narativ se desfasoara pe continentul estic, Essos, aflat dincolo de marea ingusta, relatand aventurile lui Daenerys Targaryen, ultima descendenta a Casei Targaryen și pretendenta la Tronul de Fier..



Iar acum pot sa va urez doar vizionare placuta , dragi cinefili...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu