luni, 22 aprilie 2013

Fite de milionar


 
Victor Micula
    Victor Micula, fiul multimilionarului Viorel Micula, merge cu elicopterul la scoala..
    Pe cale sa intre in afacerile tatalui sau, Victoras cum este alintat, este foarte ocupat motiv pentru cale a ales o solutie neobisnuita pentru a ajunge in timp util la ore; acesta merge cu elicopterul cand are de parcurs o distanta mai mare pentru a ajunge la scoala..

Fite de Milionar


Afacere de succes  •   Victor Micula are 17 ani si este elev in clasa a  XI a la clasa de business a liceului Mihai Viteazu.
  •    Acesta este  fiul lui Viorel Micula o persoana cu o avere impresionanta..
  •    Viorel Micula impreuna cu fratele sau geaman Ioan Micula detin grupul European Drinks & Food, alcatuit din companiile European Drinks, European Food, Scandic Distilleries si Transilvania General Import Export.
  •    Printre cele mai recunoscute branduri ale grupului se afla Izvorul Minunilor, Frutti Fresh, Adria, Natty, Olla,  Viva si Burger..
  •    Cei doi mai detin si Centrul National Media ce adaposteste posturile National Tv,N24, Favorit TV respectiv National Fm, precum si ziarul Realitatea Romaneasca..
  •    In urma cu 2 ani averea celor doi frati era estimata la circa 220 milioane de euro..Victor Micula
   Victoras nu este la prima abatere in materie de extravaganta..
   In urma cu cateva luni acesta a reusit sa aduca indignarea fetelor bisericesti dupa ce a mers la slujba cu elicopterul..
   Acesta a declarat ca a venit sa se roage, deoarece este stresat din cauza crizei economice..
Victor Micula
Ca orice fiu de milionar ce se respecta Victor a facut o alta extravaganta in public: a scos o bancnota de 100 euro si a folosit-o pe post de servetel..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu