luni, 8 aprilie 2013

Designul interior de calitate – la indemana oricui


canapele
   O parte esentiala a designului interior o reprezinta mobilierul, modelele cat mai deosebite, moderniste, futuriste, minimaliste sau chiar clasice – clasicul nu se demodeaza niciodata, iar frumusetea naturala nu poate fi intrecuta de nimic. Indiferent daca o incapere are o configuratie simpla, plana si liniara, oricine isi doreste ceva deosebit, poate obtine foarte usor un rezultat impresionant prin alegerea mobilierului potrivit.







Designul interior de calitate – la indemana oricui





  •    Dintre toate piesele de mobilier, o canapea poate schimba foarte mult intregul plan al unui decor. In functie de culoare, de model sau de forma, stilul general al camerei poate fi transformat intr-unul clasic, romantic, minimalist, elegant, formal, tineresc sau in orice alt fel. 
  •    Designerii propun din ce in ce mai multe modele, si dintr-o piesa  banala, au reusit sa transforme conceptul intr-un lucru esential pentru orice locuinta. 
  •    In plus, astazi exista varianta achizitionarii de canapele la comanda, ceea ce presupune ca alegerea caracteristicilor tehnice ale produsului dorit sta in puterea clientului.
  •    Indiferent de spatiul disponibil, fie ca acesta este generos sau limitat, cu un plan bine stabilit, oricine poate avea locuinta de vis. 
  •    Intrucat exista foarte multe modele si stiluri care optimizeaza spatiul, singurul lucru care te poate impiedica sa iti creezi decorul perfect este delasarea sau lipsa timpului pentru a cauta si gasi ceea ce iti trebuie. 
  •    In plus, nuantele diverselor piese de mobilier, ale peretilor si obiectelor decorative, ajuta si ele foarte mult la construirea unui ambient fie foarte elegant si formal, fie tineresc si dinamic – in functie de preferinte, fiecare poate alege orice ii va satisfice nevoile si se va plia pe gusturile personale. 
  •    Asadar, nu ne ramane de facut decat sa facem un mic studiu al pietei si sa ne lasam imaginatia sa zburde libera pentru ca mai apoi, cand locuinta va fi perfecta, sa ne invitam prietenii, sa stam comod si sa ascultam laudele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu