marți, 12 februarie 2013

Comenzi rapide la Durex

durex gif


   Cei de la Durex au trecut probabil prin toate tipurile de reclame de-a lungul timpului, de la reclame foarte funny, la reclame care sunt interzise pentru redarea la televiziune datorită nivelulului de "nuditate sau scene explicite ...".
   De data asta însă ei s-au gândit să îmbine cele două tipuri pentru a creea o reclamă pentru noul lor tip de servicii de "fast delivery, în caz de urgenţă".
   Partea cu bătrânii care se fac că cer indicaţii pentru a "pasa" acel prezervativ tipului este cea mai tare din reclamă, cele cu băiatul cu pizza şi poliţistul fiind şi ele amuzante, dar parcă nu au acel tip de impact, nefiind chiar atât de inedită situaţia.




Comenzi rapide la Durex ...


Comenzi rapide pentru partide neaşteptate ...




  •    Cum funcţionează ?
  •    Simplu, foloseşti telefonul sau laptopul ca să activezi aplicaţia SOS Condoms a celor de la Durex, aplicaţia foloseşte GPS-ul pentru a stabili locaţia ta exactă, faci comandă şi în cel mai scurt timp posibil primeşti prezervativele.
  •     Am spus la plural pentru că din ce am mai citit şi eu, momentan poţi să comanzi de la minim un set de 12 parcă, set care costă în jur de 15$ şi momentan există puncte de comenzi doar în marile oraşe fiind încă în stadiu de test. 



Un comentariu:

  1. Din cate stiu inca nu e valabil si in Romania. Dar ar fi interesant, daca ramai fara prezervativ :))

    RăspundețiȘtergere