vineri, 25 ianuarie 2013

Carti de vizita - Seriozitate & Profesionalism

carti de vizita
   Ma tot gandeam de ceva vreme la ideea cu cartile de vizita pentru bloggeri, asta de cand citisem pe arhiblog despre cartea de vizita pe care si-a facut-o el.
   Ce ar insemna cartile de vizita pentru un blogger totusi?
   Si cum ar fi acestea vazute de catre potentialii cititori, sau, de ce nu, chiar si de cititorii fideli ai acelui blog.







Carti de vizita - Seriozitate & Profesionalism


Promovarea Blogging-ului ...





  •    Blogging-ul este inca un domeniu neinteles in Romania si care nu este promovat la nivelul la care merita. Totusi, devine pe zi ce trece un domeniu din ce in ce mai important, in special pentru firmele ce doresc sa isi faca reclame la serviciile lor.
  •    Insa nu toti cei care detin blog sunt neaparat inclusi pe "listele" firmelor ce vad in bloguri un punct de lansare sau de promovare a produselor. Pe langa trafic, care este de dorit sa fie cat mai mare, acestia isi doresc sa regaseasca la un blogger seriozitate si profesionalism.
  •    Ca bancher ai carte de vizita, ca agent de vanzari ai carte de vizita, de ce ca blogger sa nu ai carte de vizita?
  •    Printr-un lucru atat de "simplu si neinsemnat" cum este considerata cartea de vizita de catre multi, sugerezi faptul ca bloggingul reprezinta pentru tine mai mult decat un simplu hobby in cazul companiilor si in vederea viitoarelor colaborari si atragi atentia asupra acestui domeniu celor care nu il conusc sau nu sunt constienti asupra a ceea ce reprezinta un blog.
  •    Totusi, atunci cand cineva iti inmaneaza o carte de vizita, te gandesti automat ca este vorba de ceva serios si care merita sa iti indrepti putin atentia catre acel domeniu sa vezi ce surprize contine.
  •    In orice caz, indiferent ca sunteti bloggeri sau nu, va recomand cartile de vizita indiferent de domeniul vostru de activitate dintr-un simplu motiv, consider cartile de vizita o dovada de seriozitate si profesionalism.
  •    Ca si firma producatoare de carti de vizita si altele va recomand PRINTCENTER .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu