marți, 16 octombrie 2012

Bieber si Nicki Minaj - Fatal Error

Bieber
Eu personal nu ascult nici Bieber nici Nicki Minaj si probabil nici nu as fi aflat vreodata de ei daca nu auzeam mereu de ei si am cautat si eu pe google sa vad despre ce e vorba, dar am fost foarte dezamagit sa vad pentru ce se agita tinerii in ziua de azi.





Bieber si Nicki Minaj - Fatal Error 

Record de peste 10 milioane de vizualizari...



In fine, nu asta este ideea acum, o sa discutam mai multe pe subiectul asta in alt articol, de azi revin in blogging asa ca o sa urmeze multe articole cat de curand.
In alta ordine de idei, Bieber avea  recordul de 8 milioane de vizualizari al unui clip in 24 de ore, record ce a fost doborat de curand de cei de la trupa britanica One Direction care reusise sa stranga 8.2 milioane de vizualizari pentru clipul primului lor single de pe noul album, "Live While We'Re Young".
Acestea fiind spuse, Bieber s-a cam suparat si a apelat la Nicki Minaj pentru a realiza impreuna un clip care sa depaseasca noul record impus de cei de la One Direction.
Clipul lui Justin Bieber impreuna cu Nicki Minaj, "Beauty and a Beat", a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube in 24 de ore.
Totusi eu personal nu imi dau seama ce este asa interesant la muzica lor, dar gusturile nu se discuta.
Va invit sa urmariti clipul si sa aruncati o parere pe aici, poate sunt eu nebun...


Un comentariu:

  1. E de kkt videoclipul si melodia.Nu ascult muzica lor pentru ca nu prea ii suport,si chiar de i-as suporta nu imi place muzica lor ...bla bla bla.Mai bine Uan Direction :) .

    RăspundețiȘtergere