joi, 18 octombrie 2012

Adiooo... Visul frumos s-a terminat...

Romania-Olanda
Cam asta ar fi fraza definitorie a echipei de fotbal a Romaniei.
Din pacate multi au crezut ca daca am batut ajutati de noroc in Turcia, atunci gata, o sa reusim acelasi lucru si cu Olanda.
Din pacate echipa olandeza a venit in Romania hotarata sa contrazica acest aspect.






Romania  1-4  Olanda

Piturca a dat All-In dar a ratat...


Eu ma uit la meciurile Romaniei ca la reclame, adica doar atunci cand nu am ceva mai bun de facut sau cand nu am ce altceva sa vad, din simplul motiv pentru ca nu inteleg de ce insista antrenorii sa cheme la nationala jucatori expirati precum Cocis sau Florescu din moment ce avem destui jucatori mult mai buni si multi tineri care isi doresc sa se afirme si care cu siguranta ar da totul pe teren ca sa demonstreze ca merita sa fie convocati in continuare la echipa nationala.
Intradevar, multa lume comenteaza ca sunt prea multi jucatori convocati de la Steaua, le dau partial dreptate desi sunt stelist, nu le dau dreptate ca sunt convocati prea multi, dar sunt de acord ca nu sunt convocati cei care trebuie.
Dupa umila mea parere ar trebui convocati doar : Adi Popa, Rusescu, Chiriches si eventual Pintili, sau chiar Latovlevici daca revine la forma la care era in momentul in care a venit la Steaua, pentru ca din pacate Rat nu mai face fata.
Si serios acum, Romania nu este o echipa care sa isi permita sa faca improvizatii in fata Olandei.
Daca in meciul cu Turcia, singurul jucator care era capabil sa faca diferenta era Arda Turan, Olanda are vreo 5 de Turan + Van Persie.
Este adevarat ca si arbitrajul a lasat grav de dorit, dar sa fim seriosi acum, nu arbitrul a dat 4 goluri si nu arbitru le-a legat picioarele alor nostri de se impiedicau pe teren cand vedeau un jucator olandez in fata.
Asta este, din pacate inca suntem la nivelul la care credem ca daca facem 2-3 rezultate bune suntem invincibili, e mai bine ca a venit acum meciul cu Olanda, poate realizeaza si ai nostri ca trebuie sa scapam de jucatorii expirati si sa mizam cat mai mult pe jucatori in forma care sa obtina rezultate, oricum nu suntem noi Brazilia sau Spania ca sa fim echipa de spectacol, noi avem nevoie de rezultate.
Aceasta este o simpla opinie personala, insa sunt destul de sigur ca 90% din suporterii care au ceva cunostinte in fotbal sunt de acord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu