joi, 13 septembrie 2012

iPhone 5 - Lansare ...

Gata, a inceput nebunia cu iPhone. Fanii din toata lumea sunt fericiti ca a mai aparut un gadget pe care sa isi cheltuia banii in cantitati cat mai mari si cat mai repede, haterii sunt fericiti ca au despre ce sa mai comenteze si cu ce sa mai atace pe cei de la Apple.
Eu personal nu sunt fan Apple pentru ca inca sunt la parerea ca vreau un telefon care sa imi permita o libertate cat mai mare si pretul sa fie cat mai
apropiat de ceea ce poate face smartphone-ul in cauza ca sa ma ajute.
Mai simplu spus, nu ma intereseaza niciodata sa cumpar ceva de la o firma doar pentru ca are un nume foarte sonor, daca gasesc acelasi lucru si in alta parte la un pret mult mai apropiat de calitate, iar asta se aplica pentru orice de la haine pana la gadget-uri.
Mai jos gasiti si specificatiile iPhone 5 pentru cei interesati, dar eu personal singura modificare cu impact este procesorul, atat. In rest avem acelasi design, putin mai lung, aceleasi restrictii de nu poti modifica mai nimic pe la el, acelasi gadget inutil, supra-apreciat datorita brandului.
O sa mai discut despre chestia cu brandurile intr-un alt articol, cei interesati de specificatii : Enjoy...iPhone 5, are urmatoarele specificatii:

Grosime: 7,6 mm
Greutate: 112 grame
Ecran: 4 inch
Rezolutie: 1136 x 640
Densitate: 326 ppi
Retea: GPRS, EDGE, EV-DO, HSPA, HSPA+, DC-HSDPA si LTE
Transfer de date: HSPA+: 21Mbps, DC-HSDPA: 42Mbps si LTE: max 100
Wi-Fi: dual-channel 802.11a/b/g/n cu o viteza de pana la 150 Mbps
Chip: A6
Spatiu de stocare: 16 GB / 32 GB / 64 GB
Autonomie convorbiri: 8 ore
Autonomie navigare LTE: 8 ore
Autonomie navigare Wi-Fi: 10 ore
Camera: 8 MP (3264 x 2448 px), 1080p
Diafragma: f/2.4
Camera frontala: 720p
Sistem de operare: iOS 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu