vineri, 14 septembrie 2012

Ion Oncescu - Omul record

Tot respectul pentru Oncescu ca a ajuns unde este prin multa munca. Nu ai ce sa spui ca totusi este printre cei mai buni sportivi la categoria sa din lume.
A si reusit sa doboare ceva recorduri prin competitiile pe care  le organiza (nu el, impresarii, el doar participa si incasa banii din sponsorizari).
Acum vrea sa doboare un nou record mondial, parcurgand un bazin de innot olimpic cu o haltera de 50kg in spate.

Bravo lui si mult noroc, dar parca prea a inceput sa se dea in spectacol, faptul ca a inceput sa atraga sponsori si castiga destul de bine pentru a face diverse chestii de genul mie unul imi displace.
Nu il condamn pe el, ca la urma urmei oricine isi doreste sa castige cat mai multi bani, singurul fapt ce poti sa il reprosezi lui ar fi ca isi schimba atitudinea si incepe sa se creada mult prea superior, fapt ce se stie bine ca are un sfarsit si cu cat esti mai sus cu atat caderea este mai rea.


Condamn site-urile care fac abuz de reclame si baga articol peste articol despre faptul ca o sa incerce Oncescu sa doboare un nou record numai pentru ca transmit ei evenimentul.
Si nu ii condamn ca vor sa transmita acest eveniment, ii condam pentru politica pe care o adopta. Acum cand nu ii costa mai nimic ca sa transmita, dar in schimb au de castigat vezi publicitate cat cuprinde, in schimb cand sportivii nostri participau la paralimpice, desi Novak a doborat un record mondial care totusi era in cadrul unei competitii la un eveniment transmis in toata lumea, atunci nimeni nu stia nimic de existenta acelor sportivi.



Daca te consideri site de sport reprezentativ pentru Romania, atunci eu am pretentia ca toti sportivii si toate competitiile sa primeasca atentia cuvenita, nu in bataie de joc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu