miercuri, 29 august 2012

Sport - Fotbal spectacol in Romania?

Sunt curios cat o sa ne tina si pe noi aceste meciuri cu multe goluri si faze spectaculoase.
Pana acum in acest sezon am vazut 2 meciuri care mi-au dat sperante ca poate si in Romania se poate juca un fotbal frumos, cu multe goluri.
Insa parca dupa acele meciuri iar au intrat echipele intr-un con de umbra din care le este greu sa scape.

Sunt insa foarte nedumerit, exista 2 posibilitati, ori echipele cu renume din Romania au inceput sa fie mai slabe, ori echipele mici au devenit mai puternice.
Astfel pot spune ca pana acum in acest sezon cel mai mult am avut placerea sa ii vizionez pe cei de la Pandurii Targu Jiu.
Insa am vazut alte 2 meciuri in care daca excludem intrarile dure ale unora dintre jucatori, am avut totusi parte de multe goluri si de rasturnari de situatie impresionante.
Ma refer la meciurile : Astra Ploiesti - Concordia Chiajna, scor 6-3 si Rapid - CFR 3-2 .
In meciul Astrei am vazut o echipa care isi doreste sa demonstreze ca merita sa fie mai sus in clasament si ca jucatorii chiar isi doresc acest lucru, astfel ca in primele 30 de minute s-au marcat nu mai putin de 5 goluri, ducand scorul la un 4-1 pentru Astra. Cei de la Chiajna au incercat sa revina in joc si au mai marcat si ei pana la final inca 2 goluri, dar degeaba pentru ca si cei de la Astra au mai marcat ca sa fie siguri de victorie.
Un meci interesant cu o echipa care promite meciuri frumoase.
La Rapid - CFR farmecul meciului a cam fost stricat datorita accidentarilor ce au avut loc, dar nu putem sa nu observam ca CFR a condus cu 2-0 la pauza si a avut un om in plus si totusi Rapid nu a cedat si a revenit incredibil dupa pauza si a intors scorul la un 3-2 pentru ei.
Un meci frumos, cu doua echipe ce se lupta pentru titlu, sa speram insa ca nu or sa clacheze iar.
Este adevarat ca nu se compara cu meciurile in care Barcelona a fost condusa cu 1-0 mare parte din meci si a intors scorul prin Messi, reusind sa castige cu 2-1, sau meciul si mai interesant al lui Real Madrid, care a condus cu 1-0 pentru ca apoi sa piarda cu 2-1, acolo vezi rasturnari de scor si de situatii mai mereu si avem meciuri in care avem ocazii de gol si goluri cat intr-o etapa intreaga de Liga I, dar noi inca speram ca o sa ajunga fotbalul spectacol si in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu