luni, 6 august 2012

Drogurile, arma crimei...

Unde sunt acum numerosii sustinatori ai etnobotanicelor? Sa se duca unul dintre ei sa le explice parintilor tinerei din Galati care a fost ucisa cu bestialitate ca drogurile "sunt bune, ele nu provoaca violenta" .
De ce nu intelege lumea ca orice substanta cu risc halucinogen poate duce la crima si multe altele.

Practic acele droguri te decupleaza de la realitate si te "ajuta" sa iti creezi o lume a ta, in care tu faci regulile si in care doar tu ai voie sa le incalci, oricine altcineva riscand sa fie pedepsit conform cu regulile create de imaginatia ce devine bolnava prin consumul de droguri.
Este adevarat ca de vina este si tanara pentru ca a ales un barbat cu 20 de ani mai in varsta, probabil pentru ca ea chiar isi dorea sa intre in aceasta lumea a banilor murdari de sange si a drogurilor, dar totusi adevarati vinovati sunt cei care permit tranzactiile legale de substante halucinogene.
Nu zic ca daca nu ar fi fost declarate legale o parte dintre substante nu ar fi fost inca vandute, dar poate ca nu erau vandute chiar la fiecare colt de strada fara pic de frica.
In loc sa se investeasca in metode prin care sa se suprime consumul de droguri, se investesc bani in cat mai multe droguri.
Tinerii nu au sansa zilei de maine in acest ritm daca nu sunt in stare sa realizeze ca indiferent de cat timp esti sub efectul drogurilor si traiesti in lumea ta perfecta, o clipa de realitate este suficienta sa te faca mizerabil.
Nu drogurile sunt solutia. Drogurile sunt finalul, pentru ca odata ajuns pe aceasta cale e greu de dat inapoi pentru majoritatea si se ajunge la vieti distruse sau chiar sfarsite ca in cazul de fata din cauza ca doreai un moment de "ireal".
Spuneti NU drogurilor si sustineti campaniile antidrog din toata tara daca vreti mai multa siguranta pentru urmasii vostri si chiar si pentru voi.

Un comentariu: