vineri, 20 iulie 2012

Colecteaza Selectiv...

Am aflat de aceasta campanie de la Marius Calugaru si pare o idee destul de interesanta, daca reusim sa facem oamenii sa recicleze cu siguranta ii convingem sa iasa si la referendum pe 29 (joke-not funny).
Revenind acum la lucruri serioase, pe langa faptul ca aceasta campanie are in vedere motivarea populatiei pentru reciclare, pentru a avea orase mai curate, va da ocazia celor care doriti sa participati sa si castigati ceva premii .
Sunt multe premii pe care le puteti obtine pe loc dar cu siguranta ca majoritatea optati pentru marele premiu, o masina Ford KA.

Nu prea cred ca este cineva care sa participe si sa poata zice : "Eu nu vreau sa castig masina, ce sa fac eu cu o masina care poate servi n scopuri ?" .
Si nu aveti cine stie ce de facut pentru a participa pentru premiile instant sau pentru marele premiu.
Pur si simplu trebuie sa strangeti un minim de 10 deseuri, fapt ce este destul de usor ca aveti cu siguranta tot felul de doze,caserole,pungi,cutii de carton, etc. de care doriti sa scapati si in loc sa le aruncati pur si simplu la gunoi puteti sa le duceti la punctele de colectare si primiti cartoane razuibile, ce contin coduri cu ajutorul carora puteti castiga o masina Ford KA si multe alte premii .
Faceti un efort pentru eventual premiu dar si pentru a avea o lume mai curata .
GANDESTE SELECTIV !

Mai multe detalii pe ColecteazaSelectiv.ro sau pe EcoRo .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu