miercuri, 27 iunie 2012

Euro 2012

In sfarsit , au ajuns si in semifinale unde ne asteapta probabil cele mai frumoase 2 meciuri de la Euro .
Spania -Portugalia si Germania-Italia sunt meciurile menite sa tina cu "sufletu la gura" suporterii acestor 4 granzi ai fotbalului mondial .
Eu personal mizez pe o finala Portugalia - Germania , sau mai bine spus  , asta imi doresc . Totusi Spania este campioana mondiala si europeana asa ca o sa fie destul de greu , iar Italia a demonstrat in meciul cu Anglia ca nu stie numai schema "autobaza" dar stie sa joace si pe atac , asa ca dupa cum am spus si inainte , o sa avem probabil meciuri foarte frumoase , cu un ritm incendiar .
In aceasta seara avem Portugalia - Spania . Portugalia o sa foloseasca
probabil un prim 11 format din : Patricio - Pereira , Pepe , Alves , Coentrao - Meireles , Veloso , Moutinho - Nani , Postiga , C. Ronaldo in timp ce Spania are la dispozitie un prim 11 format din : Casillias- Alba , Ramos , Pique , Arbeloa - Alonso , Busquets , Xavi - Iniesta , F.Torres , Fabregas .
Acestea ar fi echipele probabile care intra in teren sa ne incante in aceasta seara . O sa fie destul de interesant cum se va descurca C. Ronaldo in aceasta seara impotriva adversarilor de la Barcelona care fac parte din echipa Spaniei sau chiar si a coechipierilor sai de la Real care cu siguranta or sa aplice in acest meci tot ce se poate sti despre modalitatea de blocare a lui Ronaldo .
O sa vedem daca or sa aleaga tactica cehilor care au incercat o aparare in grup atunci cand mingea era la Ronaldo sau Nani (apareau minim 3-4 jucatori cehi care ii inconjurau pentru a nu le da spatii) sau or sa aleaga o aparare om la om si care or sa fie cei "chinuiti" cu aceasta sarcina .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu