joi, 14 martie 2013

Visul frumos s-a terminat ...

steaua chelsea
   Din pacate visul frumos al stelistilor de a ajunge iar pana in semifinale, sau, de ce nu, chiar in finala Europa League, a avut un sfarsit pe Stamford Bridge, unde Chelsea a intors rezultatul din primul meci.
Steaua a plecat la Londra pentru a apara avantajul fragil pe care il avea impotriva campioanei Europei, insa din pacate nu au reusit sa arate din nou forma din primul meci iar cei de la Chelsea s-au impus cu scorul de 3-1 (3-2 la total).




Visul frumos s-a terminat ...


Steaua - Chelsea 2-3, Chelsea merge mai departe ...


steaua chelsea


   Astfel ca cei de la Chesea merg mai departe in sferturile Europa League unde o sa infrunte Rubin Kazan pentru a ajunge in semifinale.
   Rusescu din penalti in primul meci, si golul lui Chiriches din finalul primei reprize de la Londra ne-au dat sperante pana la fluierul final.
   Oricum, Steaua a avut un parcurs frumos in Europa League in acest an si a reusit sa stranga puncte importante pentru coeficientul Uefa, dar pe langa asta au reusit sa demonstreze ca o echipa romaneasca poate lupta de la egal la egal cu marile puteri alea Europei.
   Acum Steaua ramane cu obiectivul principal, titlul cu numarul 24 in Liga I si o incercare de a ajunge in primavara Champions League sezonul viitor, scenariu ce pare tot mai aproape de reusita in urma celor aratate in acest sezon de Europa League.
   Ca fapt divers, tocmai acum a gasit si Torres sa marcheze ...





steaua chelseasteaua chelsea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu