duminică, 3 martie 2013

Universitatea Craiova Reloaded

Universitatea Craiova
   Se pare că în sfârşit Craiova va avea din nou echipa de suflet într-o competiţie internă.
   Anunţul oficial a fost făcut ieri, pe 2 Martie, acum trebuie doar să aşteptăm să vedem dacă se ţin de promisiuni.
   Urmează ca în viitorul apropiat conducerea să facă demersurile oficiale pentru a înscrie echipa în competiţie.






Universitatea Craiova Reloaded


Universitatea Craiova revine în competiţii fotbalistice din sezonul 2013-2014 ...




   FC Universitatea Craiova a câştigat dreptul de a juca în competiţii fotbalistice prin decizia instanţelor judecătoreşti, acum urmând doar să se decidă în ce compeţie or să joace, opţiunile fiind Liga I şi II.
   Probabil chiar şi în eventualitatea unei decizii mai puţin favorabile, asta însemnând înscrierea în liga a II-a, la primul meci acasă al Universităţii, stadionul o să fie plin, pentru că în primul rând suporterii îşi doresc să vadă echipa de suflet jucând, chiar şi dacă ar fi vorba de o liga inferioară în primul sezon de la revenire.
   Meciurile de acasă se vor juca pe stadionl Ion Oblemenco, care va fi supus unor îmbunătăţiri absolut necesare pentru a putea găzdui partide oficiale.
   În plus, se anunţă construirea unui nou stadion în 2014, situat în locul actualului stadion, însă asta este altă poveste ce trebuie urmărită, în România e mai greu dacă se fac prea multe promisiuni odată, asta fiind de obicei un motiv de a spune : "Totuşi am făcut o parte din ele ...".
   Urmează ca, până la data de 15 aprilie 2013, clubul să anunţe noua conducere tehnică şi executivă, dar momentan rămânem cu Adrian Mititelu acţionar, "ajutat" de primarul Craiovei, doamna  Lia Olguţa Vasilescu.
   În altă ordine de idei, Adrian Mititelu a anunţat că în următoarele 6 luni, se va efectua şi reorganizarea juridică a societăţii sportive, clubul urmând să  aibă un acţionariat nou, societatea urmând să fie pe acţiuni, acţiuni ce or să fie deţinute de fani ai Universităţii.
   În urma celor anunţate, toate par pe cale să revină la normal în inima Olteniei, însă mai avem de aşteptat ca să vedem câte din aceste promisiunii o să se respecte.

 Respect Universitatea Craiova şi fanilor adevăraţi...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu