vineri, 29 martie 2013

Sa cauta Bloger Ambasador ZorileStore

Cei de la ZorileStore cauta Bloger Ambasador, iar pe langa acest aspect au inceput si curatenia de primavara, ei rasplatind astfel clientii fideli si blogerii cu un articol de incaltaminte la alegere in cadrul stocului disponibil.
Numeroase modele de incaltaminte sport si papuci, pentru toate categoriile de varsta si genurile au fost astfel pusa la bataie pentru a multumii toate categoriile de clienti fideli ZorileStore.






Sa cauta Bloger Ambasador ZorileStore


Pantofi sport si papuci pentru blogerii constiinciosi ...



  •    Toate acestea fiind in cadrul campaniei Curatenia de Primavara.
  •    Pe langa clientii obisnuiti, cei de la ZorileStore au ales sa rasplateasca si blogerii care scriu despre campanie cu o pereche de incaltaminte la alegere, insa premiul cel mare consta practic in faptul ca cel mai bun dintre toti ajunge Bloger Ambasador pentru ZorileStore, o reusita destul de importanta pentru un bloger, mai ales pentru cei care urmaresc deja ZorileStore.
  •    Personal, am analizat majoritatea articolelor de incaltaminte din aceasta "colectie" de primavara oferita de cei de la ZorileStore si am gasit un numar destul de mare de articole de incaltaminte care sa incante gusturile celor pasionati de pantofii sport in special.
  •    Este destul de greu de ales un produs anume, toate articolele fiind de o calitate foarte buna si cu un design placut, insa am reusit in cele din urma sa fac un top 3 al preferintelor mele.


1. Pantofi de alergat PUMA pentru barbati COMPLETE CONCINNITY III
2. Pantofi sport PUMA pentru barbati FURIOSO X
3. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru barbati DEAUVILLE PLUS



  •    Sunt insa nevoit sa ma limitez in a va prezenta doar unul dintre aceste articole de incaltaminte, astfel ca aleg sa va prezint produsel de pe primul loc in topul meu, mai exact pantorfii de alergat puma concinnity III.
  •    Nu sunt vreun sportiv de performanta, insa sunt cu siguranta amator al alergarii, asta fiind oarecum si datorat faptului ca este cam necesar un program de alergari pentru sanatate si pentru a combate stilul de viata pe care il avem.
  •    Acestia sunt creati dintr-un material textil si materiale sintetice, cu o talpa exterioara facuta din cauciuc, adidasii fiind foarte lejeri si usori si confera astfel o experienta placuta pentru alergare.
  •    Partea de sus este construita in asa fel incat indiferent de situatie, piciorul este aerisit corespunzator si confera o senzatie destul de placuta in acelasi timp.
  •    Designul interior confera stabilitate, iar cel exterior reflecta calitatea si asigura un design placut.
  •    Practic, cu acesti pantofi sport de la Puma nu alergi, plutesti, astfel de experienta ducand la o dorinta de libertate si de de cat mai multe exercitii in aer liber.
  •    Acestia sunt disponibili in toate marimile si sunt clar evidentiate marimile pe categorii de varsta si gen : Adolescenti ; Copii ; Barbati ; Femei si chiar si bebelusi.
  •    Pentru cei ce isi doresc o experienta placuta la alergare le recomand cu incredere acest produs.


   Acest articol este scris pentru campania organizata de BlogAwards si sponsorizata de ZorileStore, pentru ca vreau sa devin Bloger Ambasador ZorileStore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu