sâmbătă, 9 martie 2013

Bloggerii fac internetul mai frumos ...


   Da, este adevărat, bloggerii fac internetul mult mai frumos prin creaţiile lor. Este adevărat că mai sunt şi cei care doar preiau articole din alte părţi şi nu au nimic special, dar eu nu mă refer la copycats, mă refer strict la bloggerii adevăraţi, care au grijă să creeze ceva care să se merite citit, indiferent că mă refer la blogurile de nişă sau cele personale, cât timp creaţia este originală şi ai grijă să scrii despre ceea ce te pasionează cu siguranţă iese ceva ce merită urmărit.





Bloggerii fac internetul mai frumos ...


Un articol de apreciere pentru blogeri şi participanţii Blogwars ...



  •    Mai speciale sunt blogurile personale pentru că acolo imaginaţia are frâu liber şi ies poveşti impresionante care trezesc la viaţă diverse sentimente şi trăiri în cititori, care se regăsesc în text pe ei sau poate pe cineva apropiat, sau pur şi simplu povestea în sine este suficientă ca să impresioneze.
  •    În oricare dintre aceste cazuri, apar trăiri şi sentimente destul de intense, indiferent că este vorba de dragoste, tristeţe, milă, compasiune, sau o poveste amuzantă ce ne luminează ziua.
  •    Ăsta este practic unul dintre motivele pentru care am devenit blogger, pentru că urmăream creaţiile altora şi vedeam cât de mult poate conta o simplă postare pentru o mulţime de persoane. 
  •    La  fel am fost foarte încântat că am avut ocazia să particip la BlogWars, o competiţie cu foarte mulţi bloggeri talentaţi care te încântă prin scenariile create de ei în vederea promovării unui simplu produs.
  •    În momentul de faţă mai sunt 4  bloggeri în competiţie şi ne apropiem de momentul unei decizii asupra cui merită să meargă mai departe.
  •    În primul rând ţin să felicit absolut toţi participanţii înscrişi la acest concurs şi în special îi felicit pe cei 4 care au ajuns atât de departe şi sunt mulţumit că am avut ocazia de a urmării talentul lor la lucru, între timp mai îmi permit să scriu şi câteva cuvinte despre creaţiile lor din etapa în curs, o să scriu despre ei în ordinea în care i-am votat şi vreau să înţeleagă că toţi au avut articole bune, dar trebuia luată în consideraţie o ordine şi pentru mine contează cel mai mult originalitatea şi impactul pe care îl are textul asupra cititorilor, aşa cum am scris şi în articolul precedent despre blogwars.

   Primul a fost Gabriel Ursan, care a reuşit să creeze o poveste palpitantă, care a îmbinat o frumoasă poveste de dragoste cu multe momente haioase, de gelozie, intriga şefului "corupt" şi a ştiut să folosească perfect momentele când să aducă în discuţie produsele alese şi caracteristicile acestuia, exact ca momentele de publicitate alese în punctele culminante ale unui film foarte bun, care te ţine lipit de ecran. Îl rog să mă scuze pe Gabriel, dar eu am sărit peste părţile cu caracteristici pentru că nu avea sens să citesc ceva ce cunoşteam şi vroiam să aflu cât mai repede cum se termină povestea, dar apreciez că a ştiut să folosească foarte eficient acest "artificiu" tehnic.
   Al doilea este Şerban, cel căruia trebuie să îi mulţumesc că m-am apucat de blogging, pentru că fratele lui mi-a prezentat blogul creat de Şerban şi dacă am văzut ceva ce îmi place, automat am vrut şi eu, aşa că trebuie să îl prind la o bere în viitorul apropiat. El de asemenea a avut un text emoţionant, practic a secţionat viaţa unei femei în cele mai importante capitole ale vieţii şi a prezentat câte o situaţie interesantă şi emoţionantă în fiecare dintre ele, povestea pusă în aşa fel încât să te facă să o reciteşti până reuşeşti să pui cap la cap toate piesele acestui puzzle pe care îl reprezintă viaţa per total. Felicitări şi mult succes în continuare.
   Locul 3 merge clar la Iulia, care a avut clar un mesaj foarte important de transmis tuturor bărbaţilor. "Puneţi mâna şi cumpăraţile iubitelor/soţiilor produsele de la Asus care le avantajează, sau or să vă bată la cap toată viaţa...", sau, "Domnilor, pentru sănătatea voastră şi dacă vreţi să vă mai priască vreodată berea cu prietenii achiziţionaţi produse Asus, sunt bune pentru bărbaţi, când le folosesc femeile...".
Este doar o mică glumă şi sper să nu se supere Iulia dar cam asta ar transmite în spirit de glumă articolul ei, iar eu personal consider asta o idee foarte bună şi cred că toţi bărbaţi ne-am dorii să fie aşa simplu să ne mulţumim iubitele/soţiile. Oricum, sincere felicitări, un articol foarte bun şi îmi pare rău că sunt obligat să vă pun articolele într-o ordine pentru că toate sunt foarte bune.
   Ultimul, dar nu cel din urmă, este Bogdan, un blogger care este foarte talentat şi care a confirmat prin câştigarea unor competiţii destul de importante ca blogger. De asemenea a venit cu o idee bună şi destul de originală, dar nu am simţit aceeaşi apropiere de cititori. Sunt sigur că poate mai mult şi îi doresc mult succes în continuare şi să nu se supere pentru alegerea mea, această se bazează strict pe articolul în cauză.


  •    Asemenea bloggeri aduc frumuseţea internetului, prin poveştilor lor interesante. Sper să am plăcerea să citesc mereu bloggeri foarte talentaţi şi poate, la un moment dat în viitor, să pot spune că mă aflu şi eu printre aceştia. 
  •    Felicitări şi mult succes în continuare tuturor.  

4 comentarii:

  1. Păi, crede-mă că sunt cea mai pragmatică femeie pe care o s-o întâlească cineva! :D Glumă, neglumă, dar cam ăsta e adevărul! Exact cum l-ai spus și tu!
    Mulțumesc pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru aprecieri Adrian si ma bucur nespus ca ai vazut articolul exact asa cum am vrut eu sa se vada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faini bloggeri prezentati! La cat mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  4. tanar si nelinistit , sparg pietre cu capu' , salut Darian

    RăspundețiȘtergere