joi, 7 februarie 2013

Lenjerie Axami - Dragobete

    Cum se apropie cu paşi repezi sărbătorile îndrăgostiţilor, aşa se apropie şi sfârşitul campaniilor aferente, deci este timpul ca personajele noastre să intre din nou în acţiune...
   Îl chemăm din nou în boxa acuzaţilor pe "Mihai", care azi o să ne prezinte un site foarte bun pentru suprize în cadre romantice, LenjerieAxami.ro.




Lenjerie Axami - Dragobete


O seară de neuitat ...



- Ce mai faci Mihai ?
- Bine. Caut pe net că nu ştiu ce să îi iau Dianei de Dragobete, sunt în criză de idei rău de tot şi nu am nici un buget prea strălucit.
- Bugetul studenţesc pentru cadouri nu este niciodată strălucit Mihai.
- Bine că ai şi tu chef de glume acum. Ai venit să râzi de mine ?
- Dar nu râd de tine, râd cu tine prietene. Drept dovadă o să te ajut să găseşti cadoul perfect.
- Şi cum o să faci asta ?
- Tu spune-mi cam la ce te gândeşti şi eu vin cu propuneri, doua capete ar trebui să dea rezultate mai bune.
- Vreau să fie ceva mai special decât de restul sărbătorilor, mai ales că se apropie şi aniversarea noastră de doi ani. Problema este că deja variantele de bijuterii sau parfumuri pică din start, că deja am luat de toate, iar acum aş vrea să fie ceva cât mai special şi mai romantic.
- Atunci am cadoul perfect pentru tine.
- La ce te gândeşti ?



- La cadoul perfect. Şi partea cea mai bună este că o să te bucuri şi tu de el. O seară romantică ce devine perfectă cu puţin ajutor de la o lenjerie sexy de la Axami.
- Pare o idee bună, dar povesteşte-mi mai multe, ştiu că ai o imaginaţie destul de bogată.
- Bagă bine la cap ca să iasă totul perfect. În primul rând trebuie să alegem o lenjerie cât mai sexy. Dar asta o să facem pe parcurs, aşa că intră pe site la LenjerieAxami.ro . Trebuie totul plănuit până la cel mai mic amănunt ca să iasă perfect. Care sunt florile ei preferate ?
- Clar trandafirii roşii.
- Frumos, o să iasă super. O să avem nevoie de mai mulţi ca să pregătim ce am eu în gând. Norocul tău că sunt eu aşa diabolic...
- Hai mă spune odată planul că m-ai făcut foarte curios.
- În ziua respectivă o să o pun pe Andreea să o plimbe într-o sesiune de cumpărături, şti că la ea asta poate să dureze de la 5 ore în sus lejer, aşa că nu o să bănuiască nimic Diana că o să fie plimbată toată ziua. Între timp eu o să vin la tine şi în drum spre tine o să iau eu trandafirii ca să nu mai pierdem timp şi să nu suspecteze nimic Diana. Până ajung eu la tine tu faci ordine ca să ne apucăm direct de părţile importante.
O să te ajut să pregăteşti cina, aşa că tu să faci puţin pe spionul şi să te interesezi care este mâncarea ei preferată şi desertul preferat, ce putem să gătim, îl facem noi şi ce nu, comandăm.
- Ştiu deja ce trebuie şi putem să pregătim totul, iar la desert o să cumpăr ingheţată şi o să o asortez cu anumite arome şi fructe aşa cum îi place ei.
- Perfect, o parte deja rezolvată. O să pregătim o cină romantică la lumina lumânărilor. Pe lângă cină o să îi pregăteşti o baie cu multă spumă, arome şi petale de trandafiri. O să fie foarte liniştitor şi romantic, mai ales că o să aibe grijă Andreea să aibă nevoie de aşa ceva de la cât o să o plimbe până o lasă picioarele.
Şi după baie o să aibă parte de încă o surpriză. Lângă prosoape o să găsească lenjeria sexy pe care o să o cumperi şi un bilet cu o declaraţie de dragoste şi o "invitaţie" de a îmbrăca lenjeria de la tine. În timpul ăsta tu o să aştepţi în dormitor şi o să pregăteşti patul. Lenjerie de pat albă şi petale de trandafiri peste tot. Ar fi bine dacă în timp ce ea este în baie, tu să faci o potecă de petale de trandafir de la uşa de la baie până la patul vostru. O să fie perfect şi cu siguranţă o să ai şi tu parte de multă mulţumire la un aşa cadou.
- În imaginaţia ta chiar că "Viaţa bate filmul...", eşti absolut genial, chiar că o să fie ceva de neuitat.
- Acum mai rămâne doar să te decizi ce lenjerie vrei să îi cumperi.
- Am văzut câteva foarte interesante, dar nu pot să mă decid dacă să optez pentru ceva de genul babydoll sau pentru un set de genul ăsta.
- Asta e alegerea ta amice, eu mi-am terminat treaba, acum imaginaţia ta trebuie să intre în joc.
- Mersi. O să fie o seară superbă.


   Întâmplările din acest articol sunt pur fictive, iar orice asemănare de evenimente sau personaje este pur întâmplătoare şi trebuie tratată ca atare.
   Articolul este scris pentru campania BlogAwards.ro şi  sponsorul LenjerieAxami.ro.

2 comentarii: