joi, 10 ianuarie 2013

ProTv-ul a revenit pe Dolce

televiziune
Uite ProTV-ul, nu e ProTV-ul. O continua joaca de-a soarecele si pisica se da in draga noastra romanie cu posturile de televiziune si distribuitorii acestora catre populatie.
Dupa binecunoscuta si mediatizata problema a celor de la RCS&RDS, a urmat, la scurt timp, problema celor de la Dolce cu ProTV-ul.



ProTv-ul a revenit pe Dolce...

Poveste cu final fericit sau strategie de marketing ?


Daca cei de la RDS au ramas tari pe pozitii, cei de la Dolce au cazut la intelegere cu ProTV-ul din ce se pare.
Asa ca cele 11 programare or sa revina in grila de programe a celor de la Dolce, mai exact fiind vorba de posturile : Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, Sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si Sport.ro HD. Posturile au revenit deja in grila de programe desi negocierile inca nu au avut finalizare, contractul urmand a mai fi negociat si pus la punct si inceput de la inceputul lunii februarie.
Romtelecom va pastra in grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse incepand cu 3 ianuarie 2013, raman in continuare disponibile in toate pachetele de baza pentru platformele de televiziune prin satelit si televiziune prin internet – IPTV, cu titlu gratuit si promoţional, pana la 31 martie 2013. Dupa această data, canalele respective vor rămane in grilele Dolce TV, urmand sa fie redistribuite in mod diferit in pachetele de programe.
Oricum, stati calmi ca ambele parti or sa gaseasca o cale incat sa castige mai multi bani, asa ca probabil or sa mai creasca preturile la pachetul de televiziune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu