vineri, 14 decembrie 2012

FC Rapid - Viitoare amintire sau renastere ?

liga I
Ba pleaca Rada, ba nu mai pleaca, ba da faliment Rapid-ul, ba renaste curand, un joc continuu de-a soarecele si pisica ce poate avea un sfarsit in limitele bunului simt sau unul tragic, pentru ca orice ar fi un sfarsit bun este improbabil si tinde spre imposibil pe zi ce trece.










FC Rapid - Viitoare amintire sau renastere ? 

Pierdem echipele cu traditie ...


fc rapid
Majoritatea jucatorilor au depus deja memorii la Liga sa devina jucatori liberi de contract, deci cat de curand or sa ramana fara lot, nu se mai lupta pentru accederea in vreo competitie pentru ca oricum au interzis 2 ani de la Uefa sa mai joace in competitii europene, iar George Copos a bagat Rapid in insolventa ca sa isi recupereze el banii si sa scape de echipa cat de curand.




Pentru cei care credeau ca insolventa este salvarea Rapid-ului va transmit doar ca probabil sunteti naivi, mai exact insolventa inseamna să nu iti mai platesti datoriile către creditori, în mod legal, sau mai bine spus e doar o intarziere a platii. Datoriile se platesc in momentul in care Rapid o sa intre in faliment si se platesc prin intermediul unui imputernicit al instantei catre firmele creditoare in ordinea in care acestea se inscriu pentru recuperarea datoriilor. Din ce se vehiculeaza, Rapid are datorii pe undeva pe la 25-30 milioane de euro, dintre care vreo 20 de milioane sunt catre firmele lui George Copos care a creditat Rapid-ul prin firmele sale pentru a putea recupera banii. Deci "filantropul" George Copos o sa bage in viitorul apropiat Rapid in faliment dupa care toti banii care se mai pot scoate din Rapid o sa se duca exact inapoi la George Copos care cu siguranta o sa isi treaca firmele primele pe lista in secunda 2 dupa ce o sa anunte falimentul echipei.

universitatea craiova
Sunt stelist de cand ma stiu, dar sincer regret pierderea unei echipe ca Rapid asa cum am regretat retrogradarea celor de la Poli Timisoara sau Craiova, mai ales a Craiovei pentru ca a fost dezafiliata exact la inceputul sezonului cand am inceput facultatea in Craiova si eram hotarat sa merge la meciuri pentru ca se merita.






poli timisoara
Sper ca cei de la Rapid sa reuseasca o minune si sa se salveze, desi nu stiu daca este posibil, mai ales ca asta inseamna in primul rand sa plece Copos de acolo si astept revenirea cat mai curand a Universitatii.

Un comentariu: