sâmbătă, 22 decembrie 2012

Exista si bloggeri cu suflet ...

detasamentul dar
Nu spun ca majoritatea nu au suflet, insa 90% dintre bloggeri se apuca de blogging in ideea de a castiga bani, sau unii dintre cei care se apuca din pasiunea pentru scris ajung si ei sa fie atrasi de latura banilor. Nu ca nu ar fi bine sa castigi un ban, pentru ca 100% doresc asta, insa trebuie sa stim si cand este cazul sa mai facem si o fapta buna, sa scri un articol sau sa pui un banner fara sa te gandesti daca ai tu ceva de castigat, eventual sa te multumesti cu respectul celorlalti si cu ideea ca ai ajutat pe cineva sa traiasca mai bine.



Exista si bloggeri cu suflet ...

Sustine o cauza nobila ...


Multi bloggeri nici nu doresc sa auda de ideea de a posta un articol sau de a pune un banner  fara a avea ceva de castigat, doar pentru a face o fapta buna, insa exista si cativa care, dimpotriva, nu pierd niciodata ocazia de a face o fapta buna.
Dintre cei pe care ii cunosc azi vreau sa zic "Jos palaria !" in fata conationalului Chinezu'.
Eu am urmarit multe dintre campaniile umanitare in care el s-a implicat si am incercat si eu sa ajut atunci cand am putut macar printr-un share daca mai mult nu se putea.
Azi vreau sa amintesc despre ultimele 2 campanii in care a fost implicat, mai exact "Detasamentul Dar" si "Bloggeri 20%" .

OTP Bank


Campania DAR deja a luat sfarsit, insa a avut un sfarsit destul de bun, cauza reprezentata de Cristian fiind clasata pe locul II si premiata cu 1000 de euro, mai multe detalii va las sa aflati chiar de la sursa, eu dorind doar sa il felicit pe aceasta cale pentru implicarea de care a dat dovada in aceasta campanie si in multe alte campanii inainte.


bloggeri 20
Campania Blogerii 20% este "in plina desfasurare"  si sper in continuare ca un numar cat mai mare de reprezentanti ai mediului online sa ajute in aceasta campanie, e suficient sa ajutati si voi cu un articol sau cu un banner si sa incercati sa raspanditi aceasta initiativa.
Va invit sa aflati mai multe despre aceasta campanie, reprezantati si despre Clinica Nera direct de la sursa, si tin sa il felicit inca o data pe Cristian pentru implicarea sa.
Ajutati o cauza nobila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu