joi, 6 decembrie 2012

CFR - de la extaz la agonie ...

Manchester
 CFR Cluj a reusit aseara ceva ce multi credeau ca e imposibil, a reusit sa o bata pe Manchester United pe Old Traford. Din pacate insa, meciul cu Galatasaray le-a fost fatal si au pierdut calificarea in optimile UCL, prin prisma rezultatelor directe cu Galatasaray.








CFR - de la extaz la agonie ...

CFR - o victorie amara ...


manchester

Desi au fost la egalitate ca si punctaj, ambele avand cate 10 puncte intr-o grupa cu Manchester United si Braga, infrangerea CFR-ului in fata celor de la Galatasaray a fost cruciala, acestia reusind in ultimul meci sa o invinga pe Braga si sa le spulbere visul celor de la CFR de a merge in primavara UCL.
Multi critica faptul ca Manchester a jucat cu rezervele. Totusi, daca stam bine sa ne gandim, o victorie in fata unor jucatori precum  Rooney sau Gigs nu este deloc de neglijat, mai ales ca daca stam sa analizam oricare dintre rezervele lor ar fi titulari de drept in oricare dintre echipele noastre de top.

manchester

In fine, ma bucur ca cei de la CFR au mai adus niste puncte pentru coeficientul Uefa si sper sa aiba parte de un parcurs bun si in Europa League alaturi de Steaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu