vineri, 30 noiembrie 2012

RCS&RDS - Inca o incalcare de drepturi ...

Se pare ca cei de la RCS&RDS au facut o pasiune pentru inlocuirea programelor din grila fara aprobarea clientilor si fara aprobarea CNA-ului. De ce isi permit asta? Pentru ca nimeni nu se opune.
Acum in cel mai rau caz se aleg cu o amenda pentru ca au scos programele Animal Planet si Discovery Channel din grila fara aprobarea CNA, dupa cum este prevazut in articolul 74 din Legea Audiovizualului : "Distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului".

RCS&RDS - Inca o incalcare de drepturi ...


Reglari de conturi sau strategie de marketing?



Cei de la RCS&RDS dau vina pe cei de la Discovery si viceversa, unii acuza ca platesc prea mult, ceilalti ca nu a incercat nimeni sa ajunga la un acord cu ei.
Ceea ce pare dubios este totusi faptul ca cei de la RCS&RDS si implicit cei de la DIGI scot tot felul de posturi pe banda care ajung la scurt timp sa inlocuiasca posturile existente, asa ca inclin sa cred ca toata tevatura creata a fost doar de ochii lumii, totul fiind facut in cadrul unei simple strategii de marketing.


Compania RCS&RDS a lansat, pe 1 octombrie, propriile sale televiziuni de documentare DigiWorld si DigiLife.
RCS&RDS a primit, pe 27 septembrie, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului din Romania pentru a lansa televiziunile de documentare DigiWorld si DigiLife, dupa ce, in sedinta din 25 septembrie, reprezentantii CNA au ezitat sa ia o decizie in acest sens. Atunci, unii membri ai Consiliului si-au exprimat temerile ca, odata cu lansarea propriilor televiziuni de documentare, compania RCS&RDS va scoate din grila canale concurente, ca Discovery si National Geographic.
La mai putin de o luna dupa ce a lansat cele doua televiziuni de documentare - DigiWorld si DigiLife -, RCS&RDS a cerut CNA si a primit, in data de 30 octombrie, o noua licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea unui nou post de documentare - Digi Animal World.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu