vineri, 30 noiembrie 2012

Game, set, meci ... Steaua - Concordia 6-0

Idee

Se pare ca "Punguta", pardon, Steaua incepe sa isi revina. A fost un moment destul de hilar pe teren cand jucatorii isi pasau unii altora faimoasele pungute cu vitamine ca sa nu ii apuce oboseala pe baieti, la un moment dat unul dintre ei a pus punga jos pe gazon ca sa o ia urmatorul ca el trebuia sa urmareasca mingea.


Steaua - Concordia 6-0


Steaua se dezlantuie inainte de Copenhaga


Liga I
Oricum, acum serios vorbind, Steaua are jucatori de valoare, din pacate au momente in care parca sunt posedati si nu au habar ce e ala fotbalul cum a fost la Brasov, insa nu ai cum sa contesti valoarea unor jucatori precum : Rusescu, Chipciu, Adi Popa, etc.
Scorul de 6-0 inregistrat azi pe tabela a fost total irelevant, la un moment dat parea ca Steaua e singura pe teren iar baietii si-au facut norma de goluri, cate 3 pe repriza mai exact : Chiriches V. 15', Rusescu R. 34', 41',  Nikolic S. 49', Tanase C. 55', Adi Rocha 76' .



Din pacate sfarsitul de meci a fost putin cam "sifonat", jucatorul Concordiei, F.Purece, a avut o intrare dura asupra lui Adi Popa si a primit cartonas rosu directsi bineinteles portia de injurii aduse de staful stelist si de suporteri. Sincer, cand esti condus cu 6-0, ce sens are sa recurgi la un asemenea gest, in special impotriva unui fost coleg de echipa?
Galerie

Un alt fenomen straniu a fost la schimbari azi, Concordia schimba fosti jucatori de la Steaua : Paraschiv, Ghionea, iar Steaua  fosti jucatori ai Concordiei : Gardos, Adi Popa, Adi Rocha, etc... asta ca sa omitem faptul ca Reghe este fostul antrenor al Concordiei si Ilie Stan fostul antrenor al Stelei.
Deci, Steaua a batut "Steluta" cu set-0 si toata lumea e fericita si asteapta meciul de la Copenhaga.

steag

To beeeee or not to beeee - by nea Gigi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu