duminică, 2 septembrie 2012

GameZone - Escrocherii CS:GO

Bazat pe un sistem destul de apropiat cu cel din articolul precedent in care va prezentam metode de frauda informatica , escrocii din domeniul IT au lovit din nou profitand de lansarea noului Counter Strike Global Offensive.
Mai exact, ei au profitat de imaginea unui dintre site-urile foarte populate de gameri, mai exact de cei de la Gamekeyz, prin care au furat date personale ale utilizatorilor.

Metoda este una destul de veche care insa este inca destul de eficienta datorita ignorantei multora.
Mai exact, au imitat site-ul celor de la gamekeyz si au postat un anunt despre o "promotie" extrem de favorabila pentru fanii counter strike.
Ofereau 500 de licente de CS:GO gratuite, tot ceea ce trebuiau sa faca cei interesati era sa completeze un chestionar cu date personale dupa care primeau licenta, sau mai bine zis, credeau ca or sa o primeasca.
In schimb ei se alegeau decat cu datele lor personale care ajungeau pe mana unor escroci si cu speranta ca or sa primeasca licenta gratis pentru noul joc counter strike.
Asa ca aveti mare grija cand dati peste tot felul de promotii, multe sunt doar simple escrocherii gandite pentru a pune mana pe datele voastre personale, maine poimaine va treziti acuzati de tot felul de fapte ilegale fara ca voi sa aveti habar macar de domeniul respectiv, doar ca datele voastre personale au fost in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.
Mai multe despre frauda informatica in articolul precedent din domeniu : Frauda Informatica

Utilizati Bitdefender Antivirus pentru mai multa siguranta, au un nivel de securitate foarte bun si au foarte multe elemente noi care ajuta utilizatorii sa descopere mai usor orice incercare de fraudare a datelor personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu