miercuri, 19 septembrie 2012

CFR hates me....

Se pare ca de fiecare data cand calatoresc cu trenul (si din pacate sunt nevoit sa calatoresc destul de des) trebuie sa fie cate ceva defect.
Acum 3 zile erau defecte geamurile de pe hol si usa de la compartiment asa ca am facut cunostinta cu frigul pana cand am ajuns in Craiova (si intre 4:30 si 7:00 dimineata era destul de frig iar eu eram cam sumar imbracat).

Azi dimineata am cautat un compartiment la care usa sa se inchida si am gasit in cele din urma, asa ca ma asez linistit pe scaun si dau sa "trag pe dreapta" ca nu aveam ce sa fac timp de 2 ore si jumatate si ma astepta o zi destul de lunga cu un examen care ma astepta imediat ce ajungeam in Craiova.
Nu am reusit sa ma bucur mai mult de 5-10 minute de liniste ca ma trezesc ca geamul de la compartiment era defect si statea deschis la maxim ca nu mai tineau "clemele" si oricat am incercat sa il inchid nu a vrut asa ca iar am experimentat un frig cuprinzator pana in Caracal cand am gasit loc in alt compartiment, compartiment care avea de data asta defectiune la usa, asa ca la fiecare franare a trenului usa se deschidea si de fiecare data cand incepeam sa ne incalzim in compartiment se racorea brusc.
Si ca sa puna capac, la fiecare plecare a trenului venea un miros ingrozitor de la toaleta.
Dar trebuie sa platim bilet ca altfel vine "Bau Bau" si nu iese prea bine...
Sunt multe alte lucruri de discutat dar le las pe alta data....
Have Fun si evitati trenurile pe cat posibil ...

Un comentariu:

  1. De ce te uraste? Iti raspund eu, pentru ca se incearca privatizarea la un pret de nimic ;)

    RăspundețiȘtergere