miercuri, 1 august 2012

Haters gonna hate...

pisica

   Revin cu acest articol cu un titlu destul de sugestiv ce face referire la unul dintre vizitatorii neasteptati pe care i-am avut pe blog care a lasat un comentariu mai inedit asa de fel.
   A lasat un link catre site-ul lui la un articol in care il "tragea de urechi" pe Blogatu pentru unele din campaniile promovate de acesta.



Haters gonna hate...


Campanie BlogAwards si Allview


   Ideea este urmatoarea : Daca tu, Gigel, ai un blog si iti propune o firma sa le faci si lor reclama si sa le promovezi un concurs, ei dorind totusi sa aiba posibilitatea de a decide cui o sa trimita premiul respectiv, firma oferind garantia ca nu or sa fie probleme cu trimiterea premiului si alte formalitati, tu ce vina ai ca simplu "panou publicitar" ca respectiva firma nu onoreaza campania in cauza ?
   Asa ca invit vizitatorul in cauza sa se gandeasca inainte sa arunce pietre in cineva doar ca nu ii convine lui cine a castigat campania x. La urma urmei, e blogul lui personal, face ce vrea.
   Eu particip la diverse campanii de acolo, nu am castigat nimic si poate ca nici nu o sa o fac pentru ca sunt altii care realizeaza articole mai bune decat mine, sunt constient, insa este absurd acum sa incepi sa denigrezi pe cineva ca nu iti convine cine castiga o anumita campanie.
   Hai sa ne uitam mai bine totusi cate lucruri bune a facut Blogatu pentru blogerii incepatori si cate campanii a promovat care au avut un impact pozitiv iar din cele cu premii un procent de 90% nu au prezentat probleme.

   Revenind la ale noastre, azi daca tin bine minte se incheie si campania in care Marius, in colaborare cu cei de la Allview, o firma destul de serioasa care chiar merita mai multa atentie pe plan national.
   Inca nu am avut placerea sa detin un produs marca Allview dar am fost destul de incantat de mai multe din prezentarile de produse facute de ei, deoarece au un raport pret/calitate foarte bun si merita promovati mai mult .
   Unul dintre produsele care ma incanta de la ei ar fi Allview AllDro P3 Alb  un smartphone cu un design destul de simplu dar placut ochiului. Este usor de utilizat, are avantajul ca este de tip Dual-Sim, ceea ce pentru cineva ca mine care am cartele de la 2 operatori de telefonie mobila este destul de util.
    La fel de util este si pentru cineva care este pasionat de poze, deoarece acest gadget detine o camera foto de 8MP, astfel puteti obtine poze de o calitate foarte buna fara a avea nevoie de un aparat foto profesional.
   Bateria la fel este destul de buna avand o durata medie in convorbiri destul de indicata pentru cei ce vorbesc ore bune zilnic la telefon.
   Va las sa aflati mai multe despre detaliile acestui produs chiar de la cei de la Allview si se merita chiar sa urmariti si alte produse, din alte categorii.

Multa bafta tuturor participantilor si felicitari Blogatu.ro si firma Allview.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu