miercuri, 29 august 2012

Dinu Patriciu - Achitat in dosarul Rompetrol

Imi place cum apareau acum cateva zile o gramada de pacalici care o tineau una si buna ca o sa fie condamnat Dinu Patriciu la 20 de ani de inchisoare in cazul dosarului Rompetrol.
Ma mir ca inca mai exista persoane atat de naiva care nu isi dau seama ca pestii mari sunt bagati la racoare doar daca il supara pe cel care se afla la putere.
Ghinionul lu Nastase ca nu se intelege bine cu Baselu asa ca a fost trimis in "cantonament".

Ma asteptam sa se gaseasca macar 2-3 vinovati din cati erau acuzati, dar se pare ca au fost toti achitati ca au fost cuminti si au scris o scrisoare frumoasa catre Mos Craciun.
Acum 2 zile se anuta ca o sa primeasca 20 de ani de inchisoare ca asa cereau procurorii care il dau ca si vinovat pe Patriciu si ceilalti acuzati, mai exact : Alexandru Bucsa, Petrica Grama, Florin Iulian Aldea, Cerasela Elena Rus, Claudiu Simulescu, Sorin Rosca Stanescu, Sorin Pantis, Victor Eros, Paul Gabriel Miclaus, Elena Albu si Gabriela Victoria Anghelache, iar acum apare linistit pe la televizor si da din coada in timp ce isi anunta inocenta.
O sa apara cel mai probabil si un recurs in care nu o sa se rezolve absolut nimic cat timp stau cuminti baietii si nu se dau in spectacol cu furturile cel putin pana cand se termina cu dosarul.
Asta este legea din Romania, azi esti liderul unui grup infractional organizat, iar maine esti un respectat om de afaceri care nu a furat o scobitoare in viata lui.
Nice job Captain Obvious....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu