sâmbătă, 11 august 2012

Campanie : Casa din Baloti de paie

Am fost instiintat de  Marius asupra uneia dintre campaniile umanitare pe care le sustine .
Cunoscand interesul lui pentru campanii umanitare care isi si ating scopul, nu de genul carora se baga mai mult in buzunare la intermediari, am devenit interesat de subiect si m-am documentat putin.
In fond cred ca proiectul este unul bun si de viitor si rog cititorii sa transmita cat mai departe acest articol in speranta ca se gasesc in cele din urma persoane cu putere financiara ce pot sa sustina acest proiect.


Asociatia Eco Habitat construieste o Casă din Baloti de Paie. Această casă este un proiect social pentru o familie fără posibilităti materiale din satul Cârligul Mare. În acelasi timp, casa din baloti de paie aduce o inovatie în România: un mod ieftin si accesibil de a construi case folosind materiale locale și naturale.
Foarte important: Pentru a putea finaliza la timp casa trebuie strânse donatii si sponsorizări în valoare de 10.000Euro.
“Casa din baloti de paie” este un workshop care se adresează celor care doresc să învete să folosească si să construiască cu materiale sustenabile. Această casă este pe jumătate construită folosind metoda lui Tom Rijven. Vom continua cu aceiaşi tehnică pentru restul de pereti. De asemenea vom monta instalatia electrică si cea de apă si canalizare, ferestre si usi, tencuială cu lut (strat de bază si de finsaj) si acoperisul.
Astfel, exista posibilitatea si pentru dobandirea de experienta in constructii pentru cei ce doresc. Asociatia ofera cazare, mancare si suport tehnic in permanenta pentru cei ce nu au posibilitati sau care doresc sa stea cat mai mult la locul de constructie insa exista si varianta cazarii la pensiunile din zona pentru suma de 20-40Ron.
Ajutati ca acest mesaj sa fie transmis cat mai departe pentru a se gasi noi voluntari sau persoane care sa faca donatii in vederea sustinerii proiectului.
Ajutati o familie sa dobandeasca o casa.

Un comentariu:


  1. Descarcati cartea electronica "FERMA AUTARHICA"! Singura carte de acest gen in limba romana. Aici ai toate tehnicile pentru a te face independent din sistem. Elibereaza-te din sclavia salariala.
    http://ferma-autarhica-editia1.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere