luni, 9 iulie 2012

Protectie nemteasca pentru Base?

Se pare ca tovarasul "suvitat" , care inca poate fi numit presedintele Romaniei pana la referendumul de la sfarsitul lunii in curs , a ajuns la capatul puterilor si incearca prin toate mijloacele posibile sa forteze ramanerea la conducerea tarii pana la sfarsitul mandatului sau in 2014. De parca il mai suporta cineva pana atunci in afara de lachei lui care nu stiu cum sa ii satisfaca mai repede cererile .
Astfel spus domn' marinar Traian a ales sa ceara ajutorul cancelarului german , Angela Merkel .

Se pare ca Angela Merkel a avut o discutie telefonica in cadrul zilei de luni cu Traian Basescu in care acesta se pare ca s-a plans de situatia sa de dupa suspendarea din functie de vineri seara cand a fost suspendat cu 256 de voturi de catre parlament.


Cancelarul Angela Merkel a subliniat ca va sprijini Uniunea Europeana, daca va fi cazul, sa "traga concluziile necesare" privind Romania, potrivit declaratiei, de luni, a lui Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului german.
"Uniunea Europeana se sprijina pe idealuri comune: toate guvernele trebuie sa le respecte, inclusiv cel roman."
Saptamana trecuta, in doar patru zile, in Romania au fost schimbate atributiile Curtii Constitutionale, a fost revocat Avocatul Poporului, au fost schimbati rapid si controversat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, a fost depusa si citita cererea de suspendare a sefului statului si a fost modificata Legea referendumului, astfel incat presedintele poate fi demis de 50% plus unu din numarul celor care vin la vot.


                                                                                                                 Sursa : Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu