marți, 10 iulie 2012

"Bicla" rosie...Final

O intrebare foarte interesanta cu un raspuns foarte simplu ne-a adresat astazi ultimul,dar nu cel din urma organizator al campaniei "Bicicleta rosie" in colaborare cu Coca-Cola . Astfel piticu ne intreaba ce am face prima data daca ne-am afla printre castigatorii uneia dintre biciclete . In primul rand ne gandim cat de interesanta a fost aceasta experienta si cat de bine ar fi daca se va insista mai mult pe astfel de campanii pro-sanatate. In al doilea rand probabil impulsul si adrenalina ne-ar indemna sa ne urcam pe bicicleta imediat ce ne este inmanata ca sa vedem ce stie ,
eventual poate dam si o mica intrecere concurentii cu organizatorii ca sa vedem cine duce mai bine :D . Iar apoi cu siguranta as da repede o tura catre gara ca sa prind trenul si sa ajung acasa cu bicicleta ca totusi nu am de gand sa parcurg peste 100km pe bicicleta ca sa ajung acasa . Daca as avea pe cineva cu mine ca sa nu ma plictisesc as face si asta dar singur e plictisitor si stresant .
Cam atat pentru moment , mult noroc tuturor celor care participa si multe multumiri inca odata blogerilor ce au organizat acest concurs : arhi , sebastian , portocala , cabral si piticu si http://www.bicicletarosie.ro/ .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu