luni, 9 iulie 2012

Lectie de viata ..

Stiu ca poate multi dintre voi ati urmarit deja acest videoclip sau nu insa am vrut totusi sa il fac cunoscut celor care nu l-au vazut pentru ca este o adevarata lectie de viata .
Este vorba de un tanar de 22 de ani care a aparut la Korea's Got Talent care a impresionat atat publicul cat si juriul prin talentul sau .
Ceea ce eu consider ca este mai important decat talentul pe care il arata acest tanar este povestea lui de viata . A fost abandonat la un orfelinat la 3 ani , a fugit de acolo la 5 ani din cauza ca a fost batut apoi a trait pe strazi . Un copil de 5 ani singur pe strazi ... Este ceva destul de dur insa el sa descurcat , facand bani pentru mancare din
vanzarea de gume si racoritoare si dormind pe unde apuca , pe scari , toalete publice , banci prin parcuri si cine mai stie pe unde . Sigur va puteti da seama ca nu a avut posibilitatea sa se duca la scoala si totusi el a dat testele prin care atesta ca este la acelasi nivel de pregatire cu elevii care au terminat scolile generale si a reusit sa se duca la liceu , unde se intretinea din munca zilnica .
A prins totusi o pasiune pentru muzica si a vrut sa isi incerce norocul pentru o viata mai buna , viata pe care chiar o merita pentru ceea ce a realizat si prin ce a trecut . Frumos ...


Culmea este din pacate ca din pacate tocmai din aceste categorii de copii care traiesc in conditii mizere ajung sa apara talente incredibile , iar cei care totusi au un acoperis deasupra capului , mancare si parinti care sa ii indrume ajung sa se iroseasca pe te miri ce pentru ca nu ii intereseaza . Pacat , insa ne indreptam spre mai rau in loc de mai bine ... Astept parerile voastre si eventual alte talente , chiar si autohtone , care merita sa fie promovate online .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu