luni, 9 iulie 2012

Muzica adevarata

Toata lumea promoveaza numai artisti consacrati care au inceput sa aiba muzica din ce in ce mai comerciala si enervanta insa nimeni nu mai promoveaza adevaratele talente .
Eu am ales sa va prezint azi cativa tineri foarte talentati , nu m-am chinuit sa caut date despre ei asa ca nu stau sa va dau cine stie ce date despre persoana lor , o sa insist pe muzica lor .


Incep cu tanara Drew Dawson , o tanara cu o voce minunata si cu o viziune foarte interesanta asupra muzicii , mai rar cand am vazut ca scoata o melodie originala , a ei , dar face niste cover-uri foarte tari .
Va dau doua exemple simple si va invit sa ii vizitati canalul dupa youtube pentru ca merita.

Al doilea exemplu este o melodie a lui Lady Gaga - chiar daca nu suportati Lady Gaga , ascultati aceasta melodie pentru ca in afara de versuri totul este unic si impresionant , viziunea acestei tinere asupra acestei melodii este foarte tare , sfarsitul clipului este epic .

Acum va prezint productia marca Tyler Ward . Tyler este artistul principal in jurul caruia se invarte totul dar are de asemenea ca si colaboratori pe fratele sau si multi , multi tineri la fel de talentati cu ajutorul carora compune piese proprii dar si foarte multe coveruri . Va las de asemenea 2 exemple , unu cu Tyler si unul cu fratele sau Derek si va invit sa urmariti multe alte coveruri realizate de trupa lui Tyler care se pare ca scoate in acest an in octombrie primul sau album propriu si pentru asta o sa faca un turneu in America dar si in Europa in acea perioada , mai multe detalii si multe alte coveruri foarte interesante gasiti pe pagina de youtube a lui Tyler , TylerWardMusic .


Pentu Tyler am ales o adevarata provocare as putea spune , desi are melodii cu mult superioare acesteia totusi am vrut sa va arat ca este capabil sa transforme pana si o melodie a lui Justin Bieber intr-o melodie care merita ascultata , insa numai in coverul realizat de Tyler ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu