sâmbătă, 7 iulie 2012

Coca Cola contine alcool

Se pare ca baietii de la Coca Cola nu au fost chiar foarte sinceri cu referire la substantele pe care le folosesc ei ca sa creeze gama lor de bauturi racoritoare . Este adevarat ca pe majoritatea consumatorilor de cola nu ne afecteaza prea mult pentru ca totusi a fost descoperita o cantitate destul de mica de alcool in bauturile de la Coca Cola , mai exact este undeva la o medie de 10mg/L , insa din ce am inteles daca este consumata o cantitate mai mare de cola si mai adaugi si o cafea ai toate sansele sa iesi pozitiv la controlul cu etilotestul si sa te alegi cu o plimbare pana la sectie pentru analize chiar daca nu ai consumat alcool .

Sa zicem ca si asta ar fi de neglijat pentru majoritatea consumatorilor , dar cei de la Coca Cola si-au pus in cap consumatorii musulmani carora le este interzis sa consume alcool .
Astfel ca cei carora religia le interzice consumul de alcool or sa fie putini suparati pentru ca desi au voie sa consuma cola , acum nu mai este posibil acest lucru fiind cunoscut faptul ca una din bauturile lor preferate contine alcool . Este adevarat ca probabil o sa se gaseasca o solutie pentru aceasta problema dar asta este inca o dovada ca nu o sa fim niciodata siguri de ceea ce consumam de fapt .








Michel Pepin, directorul stiintific de la Coca Cola, a declarat ca este posibil ca urmele de alcool sa apara in urma procesului de producere a bauturii in conformitate cu reteta sa secreta.
Pepin a precizat ca reprezentantilor musulmanilor din Paris le-a fost oferit un certificat prin care se atesta faptul ca acestia au voie sa consume Coca Cola.


Sursa : Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu