luni, 2 iulie 2012

Spania campioana la Euro (Again...)

Se pare ca Spania are lipici la trofee internationale . Dupa castigarea precedentului campionat european si castigarea titlului mondial acum a reusit din nou performanta de a castiga Euro . Desi a avut un inceput nu prea convingator si chiar si in semifinala cu Portugalia datea semne de oboseala si parca sufereau de amnezie deoarece fenomenul tiki-taka era complet uitat se pare ca in finala au luat ce trebuia si au revenit cu o victorie  zdrobitoare in fata unei echipe a Italiei lasata fara replica ofensiva si cu o aparare vrajita de combinatiile spaniole .

Pacat totusi ca echipa care a ingenunchiat Germania in semifinale nu a avut replica la jocul Spaniei , am fost incantat ca a fost un meci cu multe goluri insa as fi vrut ca ambele echipe sa marcheze cat mai mult pentru a da mai mult suspans jocului si pentru a demonstra ca ambele echipe au meritat sa ajunga atat de departe , insa la un scor de 4-0  Italiei i se poate reprosa ca a aratat ca a ajuns acolo printr-o simpla intamplare , au avut o zi foarte buna cu Germania , iar in rest echipele care au fost invinse pana atunci au prins o zi rea .
Pacat ... Unii dintre jucatorii italieni chiar meritau mai mult . Mai rar gasesti in aceeasi echipa un lider precum Del Piero si doi nebuni in fata precum Balloteli si Casano .
In alta ordine de idei , mai trebuie sa asteptam inca 2 ani sa vedem daca e cineva capabil sa opreasca suprematia Spaniei .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu